Mõõda siis GPS'iga tip ära ka sul ju värske masin veel :d Silver sa maksid kymco vitality piirajate mahavõtmise eest mai tea palju mingi 1kilo vist :d ja tip oli 5km/h rohkem ehk siis 55kilti tunnis :lol:
jajah. Sa rääkisid seda ükskord jah kui raadil olime See Silveri kymco oli üldse ränk püsss Praegu nii sitt ilm, et ei taha väljagi minna
jah, kui veab lendan Raadile GPSiga täna kohale. Hetkel lähen vaatan niisama, siis pärast vb mõõdab ära.
*PIIKS*, blä ma ütlen, nii kopp ees sellest autoringist. *PIIKS* Võtsid piriajad maha, siis hakkas iga ristitaga välja surema, kuna töötas vabakäigul liiga madalatel pööretel. *PIIKS* kopp jummala ees, kutsusin steveni (nos11) ja keerasime ise vabakäigu pöördeid ülespoole, kuna ma ei vii kunagi enam sead rollerit sinna *PIIKSU* 4 korda käinud seal, igakord on midagi *PIIKSU* keeratud, *PIIKS* küll.
See on see, kui osatakse aind kymcodega tegeleda ma arvan, et mingi 2 piirajat jäi ka veel välja võtmata haha
Nii, räägin ise siis. Olime sõbraga ristipeal ja auto arvas, et jõuab läbi lipsata foorialt, aga läks enne punaseks ja jäi seisma. Siis ta oli nagu poole autoga jalakäijatel ees ja hakkas lampi tagurdama. Mina seisan lihtsalt ja vaatan, et vend tuleb ja tuleb ja tuleb ja PAUK Siis vend ise ei saanud arugi midagi, koputasin täiega tagaklaasile, siis tuli välja, vaatas porikat, kõrvad puru ja kriipsud peal Siis andis numbri ja isa õhtul helistas, siis vend lubas uue porilaua osta mulle Mõtlesin seda :lol: http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... t-Red-Varn Või keegi teab veel, kust osta esiporikat ?