hääkülh tal kül õppetööd suurt pole, käib 8.ndas MRG.s.,aga ta elab hetkel linnas, ja roll kõrvekülas, ja tal seal maja jne, varsti kolib sinna, siis tal rohkem aega teha!
hääkülh, kui ma rääkisin ükspäev et omseks mega sitaks õppida ja haigetest ainetest kh, siis sa vastasid, et pohh, et ühe aine teeb enne tundi kellegilt maha, siis toda pole vaja üldse teha , et pohh :lol: aga omme kokkutulekule tuled kh püssiga vää?ö
See sumpa on ühel SR-il peal (piaggio) , peal aind 80 düüs ja sumpa ja jõudu jätkub küll , reversist rohkem isegi . Valge SR muidu , meveriku oma .[/quote] Tean seda meveriku p2ris h2sti kerib tal rollu edasi suvel n2gin teda kui ta antslas k2is aga jahh edu sulle kah rolluga
Ndaäalavahetus siis läbi, lubasin pilte, siin nad on. Alguses sai Germani grippe peale proovitud, aga ei sobinud. Siis panime needk ondoomid peale tagasi. Siis kulm, see on tegelikult päris kaua juba peal, kuid siit tulevadp ildid. Kulmude alt paistavad väikesed valged jupid, need tuleb kipsnoaga või millegagi eemaldada. (Piltide suurust on muudetud)
Mai tea kui see sul mingi 5 euri maksis, ma oleks A4jast ka lahedama välja lõiganud ja vilidkatega ära värvinud :lol:
Igatahes küsiks nüüd. Kuivahetan ära sumpa, panen stage 6 varsti kunagi, siis kui suur düüs tuleks panna? Kui rasked rullid ja mis vedrud(Siduri-ja survevedrud) ? Öelge umbes nii, kuna tellin arvatavasti seti, siis tean umbes suurust. Mis neil vahet on ? MAIN JET SET DELLORTO 6MM MAINJETS DELLORTO 5MM Samuti öelge, muidugi kes teab, et kui rasked rullid võiks stockis olla ja mis vedrud?
issand jumal reigooo,keegi ei oskasulle nii täpselt öelda,mis rullid panna jms.katseta. mina panen 4,2 rullid punased sidurid ja kollase surveka . eks näis. düüs peaks sul juba vahetatud olema ju e: ja stockis peaks olema mingi 6,1 või 6,5 või midagi rullid.suurus on 19x15,5 kui sa seda ei teadnud :wink:
Mul on umbes vaja, ma saan .. tegelt ei ütle Mul umbes raskust vaja rullidel ja värvi vedrudel. Ja düüsi suurust.