Reijo ´ Aprilia SR50R 07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by RolluP6nn, Aug 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Kui ma esirattast tahan ära saada siis mis mutrid lahti pean keerama ? ketta ka küljest või kuidas ?
    Ma ei ole uurind seda esiratta süsteemi ka seal.

2. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    ketast ei pea , võtad esiratta poldi ära ja võtad ratta sealt ära, ketas on ratta kyljes ja piduri suppordi vahelt tuleb ta lebolt ära kui ratast alt tõmbad

3. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Okei tänud sulle !

4. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    näpud hoia pidurilingist heaga eemal kui ratast all pole ;)

5. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Tema võiks just veel eriti, ise esimest korda tegin siis vajutasin kogematta, aga plnud hullu, sain ilusti hakkama ja samase asendisse klotsid tagasi jne :D

6. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    kui ei hoia, siis saab ikkagi lihtsalt lahku tagasi, kui veits mõistust kasutada :p. Sitem lugu on aga see kui klotsid vahelt ära ja siis pumbata niikaua kui saab..

7. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Ei ma veel ei võta neid ära.
    Aga krt harkajala õige polt l2ks kaduma ja nyyd nii nuss neid vedrusi sinna panna :S
    Hetkel polegi eriti sittagi teha selle rolleriga.Homme camexi/cn-partsi ja siis järgmine n2dal peaks saatma mulle matu003 polini sport vario , piaggio stock rihma siis ehk proovib käima ka panna.
    Krt kust saab tallinnast odavalt laenutada suruõhu trelli.
    Oleks vaja vist laenutada see oleks kõige lollikindlam seda sidurit maha saada.

8. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    ei tea ei tohiks olla kõik väljas esi amordid veel toimivad igatahes :D hoolduses õeldi kh et nad ei viitsind reduktori õli vahetama hakata järgmine kord vahetavad :D niet vast ikka midagi on seal sees :D

9. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    On sidurivedrusi raske vahetada ?
    Tundub et survekat vist ei ole aga sidurivedrud ?
    Kunagi kuulsin et midagi võib näkku lennata vms.

10. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Siduri lahtitegemise ajal võib sulle survekas näkku lennata koos siduriga pmst : )
    Ei ole raske, eriti veel kollased, väänasin endale lühemaid punaseid peale, seal lendas vedru koguaeg minema jne.

11. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Olgu.
    Nii kaido lubas kollased sidurivedrud ja rohelise surveka mulle myya 275.-
    Ja siis reduktori originaal aprilia simmer 150.-
    Homme linna siis ostan ilmselgelt ära talt need.
    Ainult yks mure on nüüd :S Pmst kõigesuurem.
    Kuidas ma sidurilahti saan!? :D

12. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Lähed tallinna, võtad rolli kaasa lased lahti teha, sa tahad õelda et sul kodulinnas ple kellegil survõhutrelli ?

13. faist

faist Member

493
    0
    16
    ma ei tea ma olen selle tavaliselt ilma võtmeta lahti teinud, nii, et lihtsalt kuidaig moodi hoian teda seal kinni ja lihtsalt keeran lahti, pead veits leiutama ainult

14. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    sõpradel mitte ja enam ei rentida ka seda nagu ma kuulsin.

15. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Pmst seda minagi, aga vennal esimene kord ja igasugu asju juhtub nagu näha...

16. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    võta blokk kaasa, mine kuskile töökotta, annad 25 vennike laseb sul 10 sekundiga selle lahti, annad 25 vahetab sul need vedrud ja surveka ära 3min - tulemus sina õnnelik, töömees veel õnnelikum.

17. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    ma ei viitsi mingit blokki alt võtta.
    See ei tule niikergelt lahti , ma vaatan ütelge mingi hea meetod :D ma tean et neid tohhuja öeldud aga ehk mingi kõige efektiivsem, kutsun venna appi ja lasen keerata vms.

18. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    mm, blokk tuleb väga kergelt alt ära tegelt, aind pead vaatama et õli jooksma ei jääks ja tosool v2lja lasta.. Need ainukesed rasked asjad :D ülejäänud aind keera lahti.

19. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    plokk püeaks ikka tegelikult suht kergetl alt ära tulema keskelt pikk polt välja amort kh lahti ja peakski olemas olema ma proovisin kunagi nii et panin kangi velje vahelt läbi ja siis vasta plokki toetama kuid ikka ei tulnud lahti ei julgend väga murda kh plokk ju alumiiniumist võib puru minna aga nh kui sul julgust rohkem siis tee proovi :D

20. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    räägi väikerasmusega, kütteraha eest usun et ta tuleks keila, keerab siduri lahti, aitaks sul vedrud ka vahetada(väike lisaraha?+sa saaksid ehk õpetusi et järgmised korrad ise teha)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte