Reijo ´ Aprilia SR50R 07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by RolluP6nn, Aug 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    lemmik sr r mull, kõige kenam 8)

2. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Vario selle suutsin jah piiks keerata :S Aga suutsin taastada piduritopsi kaaned ja ühe heebli , teist ma ei viitsinudki kuna too on pooleks nkn.
    Täna sai veel tööle pandud ja tuuritatud natuke , siis õli sisse valatud ja tagapidur peale pandud aga ei oska õhutada :S Muidu mis mulle rolleri juures üldse ei meeldi on see õhufiltri box ja tagaots nii madal , likvideerin niipea need vead kui võimalik
    Aga suured tänud teile 8)

3. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    õhutad nii et võtad piduritopsi lahti kallad täis , Keerad Suppordilt ühe kruvi lahti jookseb voolab natuke õli välja ning vajutad heeblit ja kordad seda nii kaua kui on piisavalt hea :lol:

Võisin midagi valesti öelda aga ma endal tegin nii.

4. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Sain juba heeliumilt abi , suured tänud teile ! ;)

5. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    valad õli topsi õli täis paned õhutusniplile vooliku otsa ja vooliku ots nt tühja pudelisse ning siis vajutad 10 korda linki keerad õhutusnipli lahti ja seda jätkad niikaua kuni näed et voolikust enam õhumulle ei tule
    loodan et said aru, edu
    edit: ei näinud, et said abi juba :)

6. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    eo mäleta enam kuid sa omal selle reduktori simmeri said vahetatud w? muidu on su ilus velg kiirelt väga jube :D

7. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Ma tean ,et velg jube kuna igast paska peale läind , tosooli , vett ja õli
    Ei viitsi küürida ka , siis kui kevadel suur pesu siis uued pildid ja 2x kenam :D
    Ei saanud vahetatud :S ma pole viitsinud selle siduriga jännata.
    Pean vahetama siis ka sidurivedrud ja surveka

8. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Pudelis peab piduriõli kaa sees olema pisut

9. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    ma arvan et sa peaksid ikka ära vahetama tolle simmeri enne kui sõitma hakkad sest muidu läheb sul reduktor kh perse äkki kui õli sees pole.

10. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    ma ei sõida enne kui õli sees pole.
    Nüüd kui moskvas ära käin siis üritan hakkata sellega tegelema , naabril peaks olema suruõhutrell, tal oma autofirma ehk selle kaudau vms.

11. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    Mis moskvas teed? :lol:

12. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Euroopa noorte korvpalli liiga võistlustele.
    Oppa , seal on teatud asjad odavad ju :D :D

13. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    100 rutsiga oled tegija seal

14. Hans123

Hans123 Member

493
    0
    16
    väga kena , meeldib , istme aluse plasitku võiksid ka valge v rohelise teha , ning ka rattapealse porika , las keegi teeb photoshopis ära vaata kumb parmeini sobib ise arvan et rattapealne valgeks ja see kopsik ning istmealune roheliseks

15. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Keegi kui viitsib siis võib teha nii nagu hans ütles ja postitada siia , oleks tänulik ! :)

16. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    see istmalune las just jääb mustaks see nii hästi sobib sinna aga porilauda ei komenteeri

17. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    istmealust peaks vastupidi värvima aga, see porikas küll ok, Muidu palju paremaks muutus see pill viimase ajaga 8)

18. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    ma ei saa aru, kõik R'id millel on taga rattapeale porilaud, näevad jumala normaalsed välja, aga streedid mingi mega rõvedad.. aga ei ilusa masina oled teinud.

19. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16
    ära sellega hullu pane, igaksjuhuks ütlen, endal suutsin sellega mõne sekundiga selle reduktorist tuleva võlli otsa pooleks murda, phm võlliots jäi mutri sisse :p
    ja sain endale kohe uue reduktori osta :p pärast seda tegin alati käsitsi seda, surusin rollerit kuhugi poole ja keerasin mutrit teisele poole ja lahti ta oligi :p

20. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Kui sa ikka trelli õigetpidi pöörlema paned, on suht väike tõenäosus et peaks katki minema seal midagi. Mina ütleks, et tõenäosus on isegi null

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte