Reijo ´ Aprilia SR50R 07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by RolluP6nn, Aug 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16
    pöörleski õieti, aga too oli seal ikka suht korralikult kinni ja ei hakanud võtma, lööktrell kh veel :roll:

2. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    päris nõrgast materjalist oli see võll siis, ma olen omal koguaeg suruõhupüssiga lasknud mutrid lahti jne, kottigi pole juhtunud,
    aga et ot poleks, kena masin, ma soovitaks istmealuse gondli roheliseks värvida .

3. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    omal õnnestus see sealt ka käsitsi ära murda niiet jah :D pole mingit looma jõudu vaja rakendada :D

4. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    Räme maasikas, nüüd tahan kindlalt tiiru, ja maha sa seda ka ei müü

(K)

5. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Äitah heade sõnade eest :p

Selline küsimus siis , et kui rolleri tööle panin , hakkas sumbast õli tulema , on see normaalne ?
    Õli on õlipaagis ja ei sega bensuga.

Siis veel selline küsimus ,et õhutasin pidureid suht tükk aega teie õpetuste järgi ja tulemust ei näe :S
    On võimalik , et kusgilt saab õhku vms ?

6. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0
    Täitsa kena teine :p meeldib (Y) aga nuh üksasi on pildilt vaadata lives ikka saab parema ülevaate :p

7. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    ap mihkel ütles ta on suruõhuga mingi 3e ap väntvõlli ära lõhkunud vist , nüüd keerab lõpu käsitsi

8. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0
    nuu kui võtted olid õiged ja ikka midagi, ega ei leki ning vb on voolikud nii vanad et paisuvad läbi aga ei taha uskuda.
    Piduritopsi kaas maha,vaatad et pidurivedeliku oleks, vajutad heeblit umbes 3-4 korda hoiad alla,keerad õhutusnipli lahti ootad kuni õhk ära tuleb(samas hoiad ikka heeblit all) keerad kinni, lased heebli lahti ja mõned korrad samamoodi, jälgid et pidurivedelik otsa ei saaks ! Õhuta terve voolik läbi vb kusagil alguses mõned mullid vms.

9. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    niipalju kui mina neid trelle olen näppind on kõigil võimalik seda reguleerida kui kõvasti nad keeravad ja ega sis lõpus ei pea laskma seal poole minutit nsm täristada....

10. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    nja, vaatan seda teemat veel , igastahes rääkige seda , et kui käima panin ja sumpast tuli õli välja siis see normaalne , rohkem pöörde ajasin siis hakkas tulema õli .

11. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    õli ei põle korralikult ära järelikult liiga palju tuleb peale, nüüd kui rohkem sõidad ikka sumpa tuliseks ajad sis hakkab vingelt suitsema :D

12. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Mingit lahenduskäiku ei ole ?

13. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    Kiire ps omaniku soovil :roll:

14. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    Kleeps on küll megakole :D

15. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Veits savi , reaalselt tuleb kenam , aga keegi tahtis ,et teeksin selle tagaporika valgeks ja siis selle istmeümbrise roheliseks , palun , endale tulemus väga ei meeldi :S
    Vb see istmeümbris veel aga porika jätan samaks ma arvan.

16. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    istme plastik roheliseks kindlasti.

17. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    ainuke asi mis sobib on see istme värk, muu suht ...

18. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Kleepsu teen ka ma arvan , aga reaalselt tuleks kindlasti kenam see, või keegi oskab midagi paremat pakkuda ? 8)

19. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Porikas igaljuhul jätta mustaks, see läheks esimese km-ga mustaks ja näeks igaljuhul kole välja räpasena..

Ma kleepsu ei paneks vist,

20. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    istmeümbris tee ja kõik. Pole kleepsu vaja ja porikas must väga hea ;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte