Re: Risto _Aprilia ditech 03_ ei ma ei taha kuhugi midagi viia sm tahaks et se jubin endal kodus oleks et saaks igakell oma läppakaga rollujuurde kõndida ja modida veitsa
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ eiei ma olin autoga, sa vast nägid ka mind..(peugeot 406 halli värvi) ma tegin piimakatel sõidueksami nüüd vaja aint arkis eksamid teha ja load käes
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ uuuiui sain ka täna öösel ghostriderit mängida sellega, ilma tuledetta oli õudne sõita. agaa seal pargis oli küll üübermassiivne. a muidu liigub küll di-techi kohta
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ jep mõnipäev peaks ajama suurema kamba kokku ja uuesti minema No dag sinu lohutuseks pole mul veel õiges raskuses rullegi sees
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ Mõtlesin , et kirjutan ülepika pika aja ka mis masinast saanud on . Ühesõnaga saadi ostetud kasutaja alopoisike käest malossi aju et saaks teha ümber karpale , samuti on vahetatud ka . kolvirõngad , silindritihendid , küünal , piibujuhe ,piip , masinal uus värv nii gondlitel kui ka velgedel. Ainuke mure on präegu see et oleks vaja kas uut starterit või kick vändaga vario kaant morinile. Arvan et pildid räägivad rohkem enda eest . http://fotoalbum.ee/photos/Risto995/sets/1230783
Re: Risto _Aprilia ditech to carb_ Kellegi tuttavatel v kuskil mõni suzuki katana vms liigub kellel oleks ka varuosi pakkuda andke teada , huvipärast küsin ega keegi ei tea kas piaggio starter morinile sobob peale , nt osad välismaa tuning lehed annavad pakuvad mulle piaggio startereid ka kui morinile otsin. http://www.geiwiz.de/product_info.php?c ... d=11621878 Kellegil pärnakatest piaggio starter üle on ss prooviks heameelega peale seda.
Nii natuke olen kopitsend ka vahepeal , Masinal silindriks nüüd stage 6 sport pro ja sp sai ka masin AC peale ehitatud ja karpaks on mingi tundmatu 19mm (silinder mõeldud minarellile ), natuke nikerdamist oli aga mittemidagi ületamatut . Mõnipäev külastan ka plokiga motopoodi kus lasen magneto lahti võtta ja siis saab väntvõlli laagrite simmerid ära vahetatud , kui viitsimist on vahetan kohe ka vända laagrid ära.
Nini , kirjutan ka ss mis vahepeal jälle juhtund on ja mis edasised plaanid on . Vahetasin stage 6 sport pro tervikliku morini ploki vastu millel on silinder ja karter porditud , vahetus toimus just sellepärast , et , müüa on 50cc palju lihtsam ja siis on ka väiksem võimalus et midagi õhtale lendab . Ehk siis , masinale on peale tulemas porditud plokk koos sindriga . Jahutussüsteem hakkab käima läbi elektrilise veepumba , eks saab näha kas see annab midagi juurde või mitte . Leiutasin vahepeal ka masinale LED suunatuled . Hiljem teen pilte .
nii , sain ploki kätte , kuid lubatud juppe on puudu , kõige rohkem on kahju starterist, loodan ,et see oli müüa apsakas ja saadab tagand järgi lubatud jupid
Nii ,starter jäigi saamata , kuid vahepeal sebisin katana vario kaane omale ,sain kolvi kätte ja panin masina tööle, viimased päevad olen elektrit vedand ja tulesid ehitand , Tänase seisuga on kõik tuled nö customid , midagi originaali seal väga enam ei ole. Homme üritan masina otsast lõpuni kokku saada ja pilte ka panna
Unustasin mainida,et sai tehtud esimesed tiirud ka selle masinaga, minek on üllatavalt hea autodele jms vaevalt jalgu jääb . Muidu, tean ,et keegi ikka tulede kohta küsib , siis ütlen kohe et iga viinaegi kui tuli on enda tehtud ja kõik on ledid. Ees asetsevad 2 power ledi , originaal suundadesse panen ka lülitiga lisatuled mida saab pimedal ajal kasutada kui esimestest väheks jääb . Esituled on tehtud kapi halogeenidest kust on halogeen pirn välja lõigatud ja led sisse pandud.