100cc ja jah spidosse 118 . Jep . CPI Esiamort . Mina ise olen rahul . parem kui mingi stokk amort =) jeah . 100cc jah . spidosse 118
teete nalja või kuidas see masin ei liigu elu sees üle 100 välja spidosse tal võibolla läks niipalju aga GPS ehk 80 sest pidevalt näinud seda kooli juures kui soojemad ilmad olid NO SHIT SHERLOCK IF IT RUN OVER 100
Päris kena masin piltidelt 8) Edu ja jõudu töös sellega ! Dh ostad, lükkad spido müüki? ostaks ära selle hea hinnaga
Kena masin ! Mulle meeldib Siin sügisel ikka nägin sõitmas, siis ega päris harva nägin kui ei läinud kohapealt minema nokk taeva pool. Edu Selle masinaga
Jaa Raplas ma käisin ka sellega. Masin siiamaani samasugune. Pole osu peal,et midagi teha veel Kui tuju tuleb siis hakkan leiutama vb midagi. Suuremaid plaane ei ole. Kevin.. Sa nägid ainult 2x mind nokk latvas minemas Ei tegelt asi nii,et mul 11g rullid ja ise natsa aitad ja läheb ilusti tagale. kergemad rullid panna siis..... jah. Aga jah. Midagi on siis PS ka olemas Plaanid mis mõttest läbi käinud ja mis saaks teoreetselt teostuda: Uus sinine ilus värv või mingi hallikas/valge. Midagi kergemat BCD undertail
aind 2 korda ikka ei näind Ma ikka sitax näinud sind sõitmas Ma vaata selline salajane, et sina mind ei näe, aga mina sind näen