Kust sa kurat saaretiit koguaeg seda hullu juttu võtad? Masin tartus ühe kuti käes tal kasutajat pole minuteada,peal sport pro(vb issegi mk2 eitea) ja pro repica,liigub mehiselt.
keegi ei lasnud üle mõnel vennal lithsalt hambaid nii palju et vaja teiste fb käia ja sõimata kõiki kes seal on.
ma jõin sellel ajal kui mingi 2 tonti käisid seal,ma alles hommikul vaatasin mv siin korralatatud on,lähen vaatan vestlustesse igat inimest lithsalt sõimatud. Ma ei tee oma vändast pilte ja lisada need fb.
see ei ole ühikas,ühesse arvutisse jäi pass sisse ja ma ei teadnud seda ja nüüd kutid tegid oma lapse nalju seal.
kes tahab piaggiole mvt premiumit ? 100 ja asi on teie kaasa kõik mutter süüteplaat, magneeto mähised kõik olemas. ja haigelt kerib pöörde sellega ning annab normilt juurde. ja kui keegi tahab siis pakkuda veel psp 3000...midagi 80 euriga kibekiiresti raha vaja
Müüa aprilia ketaspidur veljed 50eur+post.Minarelli mootorile taguvelg.Korralike rehvide ja ketastega!
Müüa Aeroxi esivelg korraliku rehviga, Derbi esivelg rehviga 10€, Benelli esirvelg rehviga 10€, kolm tagumist amorti ( 2 peenikest, 1 roxi originaal paioli). Boosterile esitulesid ja airoh kiiver. PS!