Mul ka polnud,ärge vaielge see minarelli horisontaali vänt.Tegemist polini evo(tugevtatud vändaga).Ja see sama väntvõll oli kasutaja pitzu cpi peal(millel oli aeroxi mootor) E:Isegi pilt on kasutaja pitzu poolt tehtud.
Vaadake mähisepoolset osa.Minuteada on ainult minarellil seal splindikohad. See minarelli oma kindlalt,polini vario käib seal peal,septs värk,isegi põrguvärgi Motoforce Racingul oli polini väntvõll.
täpselt samuti polnud mul streedil nuute polini variol ja hebo vändal. töötab ta sellepealt, et asjad tihedalt koos lihtsalt :roll:
jap kuttide jutt õige, sinna läheb teistsugune varjo kui te harilikult nägema olete harjunud. Sõbral oli selline Polini vänt, ja mingi piolini varjoga, ei olnud speedcontrol.
Tundub ,et see on seesama vänt mis mu sõbral oli kunagi- igatahes ta müüs selle aigo13-nele ja sellel on mõra teiselpool sees, imeväike kuid varsti murdub ta ära sealt.
Endal on Polini Speedcontrol ja sellel ka nuudid(minarelli) ning piaggio oma olen ka käes hoidnud, sellel ka nuudid peal kindlalt. Äkki mõni teine Polini vario peaks istuma, sest neid nii palju. Osad 9 rulliga, mingid Super Speed ja Hi speed variod. Ühesõnaga kui selle vända ostad, pead ostma ka uue variaatori
Nivähe.. Ma annan sulle dio dokid,saad ka nendega arvele võtta kui vinni raamil oskad ymber graveerida
arvele läheb sel juhul tõenäoliselt vini järgi diona. mul on aga 125 gilera eesti dokid, nr kadund ja võõrandamiskeeld peal ja siis ma võin müüa soodsalt doki ja nriga 94janda aasta gsxr1100 raami jne