Teretere vana pere.. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0221_n.jpg Keegi oskab öelda, mis võistlus see olema peaks?? Saimon sõidab(Simon misiganes) Rox on vana mul .. Aga mis võistlus see selline on ? :lol:
Muhu rada kindlasti, ehk 2011 aasta?! Enam rollereid võrri sõitudel ei näe, läksid supermoto jms radadele üle.
Vahetan korralikud Aeroxi veljed SR-i velgede vastu ! Oleks superlux kui veljed oleks valget värvi Veljed peavad olema korralikud ja kriimuvabad . roxi veljed on musta värvi . pakkumised PS-i
M: polini speedcontrol vario , polini airspeed vms jahutustaldrik ja väga vähe kasutatud ( loe uus ) malossi kevlar rihm . Vario komplektne , minarelli Kõik need asjad 40€ TINGI Aeroxi esiamordid musta värvi (matt) 15€ Küljejalg musta värvi 10€
viewtopic.php?f=41&t=89588 viewtopic.php?f=41&t=90056 Pakkuge kahe rolleri vastu autot, kas samaväärset või siis natukene kallimat, võimalus natukene ka kompi maksta. Auto peaks olema tehniliselt heas korras ja sõidukõlbulik(ÜV + kindlustus). Põllurallikaid ja lada risusid ei ole mõtet pakkuda.
Mina olen annaabis VIP, saatke soovid PMi. Aga veidi ärijuttu ka, võtke ligi! Teen ülihead hinnad. viewtopic.php?f=66&t=74509