su rox ka paras sitaõnnetus,suht mõtetu teistele sitta pähe määrida. Türa kuradi kassklane mis arvene fcking aju kääbi kuradi lohhh. Maru kõvavend oled netis kuradi munn tule tartu,kuradi põldud mine künna fcking põldu oma rondiga.
Suhteliselt badassi jutt kui aus olla,erinevalt sinust olen ma õelnud kõikide oma masinate vead uuele omanikule.pole tõesti mõtet mingit juttu ajada kui asjad nii pole vmis ? :roll: pole mõtet ka minu peal oma halba tujukest välja elada.
türa mis ma siis teen ütlen masin on 100 % korras? türa debiil mine loe müügi teemast kuradi taun. Mis badass sinusuguse debiilikuga ei sa teist moodi rääkida sa tont ei sa aru!!!!!!
No kle olgem ausad,sul pole pooligi vigu oma myygiteemakeses välja toodud ja kahtlen,et ka masin on arenenud vahepeal kuna tegu on siiski sinuga.pigem lõhud kui hoiad asju ning seda on ka siin foorumis aru saada sinust.
aaaaa,tere sa uus boostri omanik jah? mine arene kuskil metsas kuradi debiilik,äkki saad targemaks,kurad lohh ma olen kõik välja rääkinud mis küsitud,ei ole sitta ajanud türa sa pagupea hoia oma suu kinni nagu 5 aastane. Sitaks lõhun,runnerit üritasin parandada kogaueg mootorit,aga kuna see oli kõik nii putsi keeratud,et sai juba raha otsa ja polnud enam midagi teha seal ja roxil sõiteti sisse so what,mis see sinu perset torgib. Mul raha olemas et korda teha aga aega ei ole. Mine parem kuradi põhikooli tagasi äkki arened väheke.
Kui nyyd aus olla,siis sina oledki kõik sinu käes olnid masinad perse keeranud, spirit, rox,ng, viimane rox,ja muidugi runner.
aaaaa siis,hästi arvad ikka,ja mul rox hetkel nii perses ma ei ta läheb muidug varuosadeks,ng ma sõitsin healjuhul 2 päeva,türa sa lohh tatt mine kasvata mõistus endale kuradi debiilik,tule saame reedel tartus kokku,tule ütle näkku ma ei viici su lolli sittahaisu läbi neti vaatata.
Oh jukk vägahea saad raha ära maksta,või saad kohe vastu hambaid ja sõidan veel kirvega üle ka sinust
Ma ei õelnud,et nii perses,vno kui isegi ytlesin,ss mõtlesin seda,et paar päeva sinu käes olles oli see juba nagu tavaline rk ront peale laksu mõtlen