RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    booster

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Atooo :lol: aga mida ma siis valesti ytlesin ? :p

3. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    mõtle ise mis sa valesti ütlesid.

4. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Ehk ytled ise? Omast arust nagu kyll midagi valesti ei õelnud 8)

5. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    mõtle järele kuradi tarkpea putsi küll ägise veel siin rk-s nagu sitahäda oled.

6. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Mhmhmhmhm suht mõttetu oleks teisele inimesele sitta ka pähe määrida ju :p

7. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    su rox ka paras sitaõnnetus,suht mõtetu teistele sitta pähe määrida. Türa kuradi kassklane mis arvene fcking aju kääbi kuradi lohhh. Maru kõvavend oled netis kuradi munn tule tartu,kuradi põldud mine künna fcking põldu oma rondiga.

8. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Suhteliselt badassi jutt kui aus olla,erinevalt sinust olen ma õelnud kõikide oma masinate vead uuele omanikule.pole tõesti mõtet mingit juttu ajada kui asjad nii pole vmis ? :roll: pole mõtet ka minu peal oma halba tujukest välja elada.

9. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    türa mis ma siis teen ütlen masin on 100 % korras? türa debiil mine loe müügi teemast kuradi taun. Mis badass sinusuguse debiilikuga ei sa teist moodi rääkida sa tont ei sa aru!!!!!!

10. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    No kle olgem ausad,sul pole pooligi vigu oma myygiteemakeses välja toodud ja kahtlen,et ka masin on arenenud vahepeal kuna tegu on siiski sinuga.pigem lõhud kui hoiad asju ning seda on ka siin foorumis aru saada sinust.

11. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    aaaaa,tere sa uus boostri omanik jah? mine arene kuskil metsas kuradi debiilik,äkki saad targemaks,kurad lohh ma olen kõik välja rääkinud mis küsitud,ei ole sitta ajanud türa sa pagupea hoia oma suu kinni nagu 5 aastane. Sitaks lõhun,runnerit üritasin parandada kogaueg mootorit,aga kuna see oli kõik nii putsi keeratud,et sai juba raha otsa ja polnud enam midagi teha seal ja roxil sõiteti sisse so what,mis see sinu perset torgib. Mul raha olemas et korda teha aga aega ei ole. Mine parem kuradi põhikooli tagasi äkki arened väheke.

12. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Kui nyyd aus olla,siis sina oledki kõik sinu käes olnid masinad perse keeranud, spirit, rox,ng, viimane rox,ja muidugi runner.

13. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    aaaaa siis,hästi arvad ikka,ja mul rox hetkel nii perses ma ei ta läheb muidug varuosadeks,ng ma sõitsin healjuhul 2 päeva,türa sa lohh tatt mine kasvata mõistus endale kuradi debiilik,tule saame reedel tartus kokku,tule ütle näkku ma ei viici su lolli sittahaisu läbi neti vaatata.

14. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    Oh jukk vägahea saad raha ära maksta,või saad kohe vastu hambaid ja sõidan veel kirvega üle ka sinust :p

15. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    sina karumõmmik saad oma raha homme kui tartu tulen ;)

16. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    (K)(L) Miks rox osadeks?

17. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    see oli irooniaga õeldud,kuna rox nii perses mõne venna arust.

18. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Ma ei õelnud,et nii perses,vno kui isegi ytlesin,ss mõtlesin seda,et paar päeva sinu käes olles oli see juba nagu tavaline rk ront peale laksu mõtlen:)

19. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    noo mul pohui kas ta on ront või mitte pole aega enam rolleriga tegeleda,ega ei viici ka.

20. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Õige 8)

Jaga seda lehte