RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    Too see pann mujuurde gayyyyyyyyyyyyyy

2. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    tule võta ära siis :D

3. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    kodus oled v

4. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    homme kell 1 jõuan.

5. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    aga miks see sinu perset torgib aru ma ei saa? tema nimetab ostjale need vead mida ta ise tahab? miks on vaja kellegi rollerit maha teha... :roll:
    ja pole tal midagi kõik need rollerid rondid, rox oli väga kena kuni see veepump otsustas pooleks minna. Nüüd talvel teeb massssu ilusti korda ja läheb jälle 8)

6. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    +veel sellejutu peale,et jukk ka ju ei teadnud ette, et õnnetus juhtub,see võib igakell igaühega meist juhtuda ja veel jukk polnud süüdigi.

7. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Seda otsustas kahjuks ment :roll:

+need silku kotti laskmised ja marten 12 "hoonimised" ka eriti head ei teinud :roll:

8. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    No kuule kui talle lampi otsa tagurdatakse pole ikka tema süüdi ju,eesti politsei on lihtsalt selline,kotti lasi streetrace chris ju ja hoonimine on tõesti ... :roll:

9. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
  10. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
  11. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Velg rõve.

12. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    yo rk wennad
    ükspäev hakkas igav hakkasin roxi kokku laduma . Võtsin vanad esiamordid maha, kergelt tulid, hakkasin uusi peale lükkama ja oi jumal auta ei mahtunud eritihästi amordiprillide sisse, niiet milles probleem võib seisneda ? väga ei raatsi neid kahvliprille venitada v nussida, eiteagi
    igatahes ABI

13. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Tra no mis selle põlvkonnaga juhtunud on, isegi nihikut ei suudeta kätte võtta ja ära mõõta, milles asi, rääkimata muudest tööriistadest :roll:

14. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Nõustun.

15. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    sa võid nihikuga oma munniaugu diameetrit mõõta , ma küsisin laialt ringilt küsimuse ja ma tahaks vastust, võibolla mul ei leidu kodus nihikut ?

16. SiimK

SiimK New Member

787
    0
    0

võibolla sa vastaks mu kirjadele ja maksaks 220 euri ära !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Mille eest võlgu?

18. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Selline summa, siis ma pakuks overrange.

19. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Lihtsalt, kas uued amordid on veidi jämedamad, sellisel juhul tuleb avad suuremaks teha või siis tõmbas ava nii palju kokku, et ei lähe sisse. Sellisel juhul kuidagi kinnituse juurest vahe suuremaks saada, et sisse läheksid.

20. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    Aga kas tehakse siis uuematel mudelitel suurema diameetriga amorte ? kuna prillid on tehtud kindla kujuga, ja kui need lahti venitada siis pole enam täiesti ümara kujuga, või mis ?

Jaga seda lehte