Kutt tahtis mu sxi osta pikalt pikalt pikalt soigus väga mõttetut teemat tahtis hinda alla saada kiivrit kaasa saada jne siis mul lõpuks sai villand sellest ütlesin, et ei müü sxi kuna enam pole raha ka niiväga vaja kui siis oli ja mõte suveks hoida siis ei pea vähemalt rolluga kruisima enam. tra nüüd se pätakas helistas nahhui mingi loll heelium endaarust rääkis vene aktsendiga küsis kas malossi filter peal ikka. ja see tekst mis ta suust fbs tuli küll eriti tark polnud.
Mulle helistas ka ja ajas samamoodi seda malossi filtri paska. täiesti pedekas. tüübil pole vist muud teha kui mõtetut paska suust välja ajada.
las pakub minimagnusele , tal on ju " Malossi MHR Bensiinifilter " , paned selle peale , ning soptsi 2hp juures.
Eile õhtul kella 11 ajal mul ka sama teema.vaatasin,et võõras nr seega vastu ei võtnud jaaa siiis hakkas pihta see korduvalt helistamine.võtsin lõpuks vastu sõnagi lausumatta ja jäi kyll tumme nagu minimagnuse venelasest sugulane oleks helistanud.. Selline heelium ja isegi aksent ei tulnud hästi välja. :|