ongi, mul kärus jumala külm siin sitt wifi ka, sitahäda ka päris suur mängin junniga niimodi et vahepeal lasen pooleldi välja siis tõmban jälle sisse tagasi
Teda vist veel raskem kätte saada ju? Ja ta teeb vist suht kõrged hinnad ka ma olen aru saand. üle 50 eurtsi ei tahaks välja käia väga laki ostu ja ss nende nelja gondli värvimise eest.
keegi siin lubas ju värvida terveid rollereid mingi 160 euroga, vean kohla et pisidetailidega saad odavamalt läbi. kickass kallis aga pidavat tegema norm tööd ka, ise ei oska kommenteerida kuna olen alati pankrotis
sõber lasi kickassil värvida, ei oska õelda teiste tõid aga tema gondlid olid küll nagu sprayga värvitud, hullemad veel, plus koorusid igaltpoolt
Njamh, eks peab hakkama kontakti võtma. Muidu jah suurim gondel on põhjagondel, teised on vin koodi pealne, akukaas ja ss selle kõrvalt veel üx.
See oli paras käkk jah, aga kickass tookord midagi hädaldas ka, et igati putsis gondlid olid old jnejne
you'll get what you pay for, so you'll get crap :lol: :lol: :lol: :lol: mul kulus naked tsikli ümmarguse esitule korpuse värvimiseks 4 erineva jämedusega liivakat ja purk kallist spreid, kuna liivakat võtsin räige varuga siis kukus kümps... :| aga lõpp-produkt oli nagu südasuve maasikas ka raisk 8) elu kaua läks aega kah peab naise võtma ja selle maalriks õpetama, siis saab ise keskenduda sellele mis on tegelikult oluline, mitte ei raiska tervet ennelõunat detaili värvimisele mis on väiksem kui poolik võrkpall........
See suht õige kah 1 euroseid kääre väga osta ei tasu, kui tahad et need ka midagi lõikaks (omad kogemused)
tehes oma eelmisest postist kiire arvutise, lihvisin ja värvisin u 3-4 tundi (esimene kiht läks perse, tolmutera läks peale ja tuli remontida). võtame nii et paber ja spray maksid ka midagi, lakk oli ennem olemas, siis alla 20 euro ma hui viitsiks kellelegi teisele sellist juppi värvida. nii et kui on mingid vin koodi kaaned ja 2x3 cm huinjakid vaja teha siis tõmmake kasvõi pintsliga ahjuvärvi, kusagil teha laskmine ei tasu ära
R'i akukaane pealne suht pirakas tglt. Ei tglt värvimisega saaks vast isegi hakkama, aga lakkimine siuke suurem kepp, pole nii tolmuvaba ruumi, vb võiks proovida aint kuidagi põrandad ja seinad ära niisutada vms, et tõmbaks tolmu kinni äkki vms. Aga no kompressor hakkas ka eelmine aasta viimase värvimisega veits villast panema ja enam pole tuttavalt normi püssi ka laenata.
selleks et tegelema hakata nii avalikult ja raha küsida, peab olema ennem tegelenud ka asjaga. ega ei ole ikka küll nii et hakkan leiutajaks. sel juhul ma oleks aja, raha ja tsiklitemiljonär. äkki keegi õpetab, kuidas hakata.... vapustav on iseenesest kickassi hinnaskaala. krooni aeg oli orienteeruv hind 3000 eek, seoses euro tulekuga 300 eur. hinnatõus 56,466 %. mine vittu, ansip, ise ütlesid et hinnad ei tõuse!! :lol: