arvestades seda et rk-s on sellised vennad http://www.youtube.com/watch?v=rFIU36Qrw58 kes on tarvutanud krt teab mida või on päriselt sellised siis pole ime et siin kõik nii saast on ja enamus rahvast on vaimse puudega!!!
Kui massu kellegi adminiks teeks kes hetkel aktiivne siis oleks amu asi lahendatud aga kuna ta saab reklaami pealt pappi siis pole tal põhjust kedagi teist siia panna.
Jumala naljakas ja hästi väljakukkunud pilt ju, ise ma ta rksse panin jobi ! ma ei taha teada ka milline loll ginger sa välja näed Loodan et su golfil on peale nähtamatu kere, ja ukselinkide ka nähtamatud pidurid ja vastu seina sa paned sellega. Me kõik lugenud milline vend sa oled, niiet hoia oma sitased näpud klaviatuurist eemal, ja suu kinni, lontrus
oiii vaeesekene, käed värisevad juba et tähti topelt tuleb ((? mine õpi koristajaks i'm out , mega von ginger aerx golf 5000 mhr hyper racing õlinäpp torso multimees ärapanija vol.200
Marekk kirjutasin kasutajanime järgi ning see viimane osa su alusest sinust eriti normaalset muljet ei jätnud.
mul läksid kõik taifuuni kondlid kokku ca20 euri vist... sinine oli mingi lamp värv, viskasin pärla sisse. roosa oli pärlmutter, aga läikis sitemini