RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. umps

umps Member

362
    0
    16
    aga kui olen 18 täis, kas siis tohin ilma lubadeta sõita?

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    ei või keegi ilma lubadeta sõita :D
    aga nüüdsest ei tohi isegi 16+ ilma mingisuguste lubadeta mopiga liigelda. Mingiseid mootorsõidukilube(kasvõi mootorratta, auto, traktori või rekkaload) on vaja.

3. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Suhteliselt väike šanss,et nii noorelt rekkaload olemas oleks

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Jutt käis 16+, varem oli selline teema et 16 või üle oled, võib rolleriga ilma lubadeta sõita.
    Seega varem võis 30 aastane rolleriga sõita, nüüd peavad tal ka olema mingisugusedki mootorsõiduki load.

5. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    siis lähed plate peale kui 18 ja täis oled... 16selt viiakse enamasti koju ja näidatakse vanematele. lubadeta sõit trahv kuni 400€, viinalõhnaga lubadeta või korduv karistus kuni 1200€.

6. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    parem sõida juba autoga ilma lubadetta,kuna esimene trahv juba ainult 200 ja rolleril 400.

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Neil täpselt samad trahvid, mõjutavad teised faktorid.

8. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Nagu näiteks ? :p

9. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    +1
    kõik keda tean,et autoga jäänud vahele on saanud 200.

10. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    järgmine kord saavad rohkem. ma rääkisin maksimumidest kui sulle veel kohale ei jõudnud, juhtmejuss.

11. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
  12. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    tead ainult ühte järelikult,mitte nagu eespool pläkutasid.
    ei ole mingit kindlat summat,tean paljusi kes on alla saja isegi saanud.
    enamasti oleneb sellest mis tujus prokurõr on,va kiirmenetlus.

13. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    ma olen saanud joobes (0,29) 480 ja kainena 400, ükskord taheti trahvi teha aga ma selgitasin neile et neil pole mingit tõestust selle kohta et mina sõitsin ja et nad võivad vittu minna.

sõber proovis eest ära sõita kuid lõpuks jäi seisma. mendid panid kirja põgenemiskatse ja vastuhaku. sõber kirjutas seletusse et jäi kohe seisma kui nägi et pollarid taga. pääses nendest süüdistustest.

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Prokuröri tuju, kas kirjutad et kahetsed tegu või mitte, raskendavad olud, eelmised hoiatused, karistused, isegi asukoht võib mõjutada.
    Lubadeta ja +8 üle, 100
    Lubadeta korduv, 400

15. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Krt, mul on kõik rikkumised peale esimese olnud korduvad. :lol:

16. umps

umps Member

362
    0
    16
    sõber jäi rolleriga ilma lubadeta sõitmise eest vahele ja sai 60€

17. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    politsei ei pea seaduserikkujaid mitte kriminaalideks ega kaabakateks vaid hoopis rikkuriteks, sellepärast iga pisiasja eest raha maksma pannaksegi. minu arust sõida või hullupaberitega, jumala pohh niikaua kuni sõita oskad. ma olen paadunud kiiruseületaja ja ületan kiirust ikka päris palju, ning ma ei ole põhjustanud sellega ühtegi õnnetust ega midagi, linna vahel olen ilmselt kõige korralikum suunatulede kasutaja üldse, lasen noori naisi üle tee jne, ma ei saa aru millest see hala et lube ei ole. :roll:

18. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    mul ka nende arust ükskord ei olnud lube,kuigi reaalselt olid,sain trahvi ja kogu muusika :oops:

19. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
  20. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    2 sõbral oli nii,et üks kirjutas kahetsus kirja sai umbes mingi 120 ja teine kirjutas ka kahetsus kirja sai 210.

Jaga seda lehte