hah mulle kirjutas ment ise seletusse et ei teadnud et ei pea lube olema kuigi ma polnud midagi öelnud.. rapla mendid sain 40€ sõitsin eest ära ka ütlesid et põgnemiskatse aga rääkisin pehmeks, et ei teadnud, et järgi
Ma küll ei usu et sama paragrafi alla lähevad need rolleri ja auto sõit,ise sain rolleriga 1 kord 12 euri,teine kord 40 ja kolmas 100,enne olin ka juba pisikese trahvi saand muudel teemadel.
sain rolleriga 60euri,läksin sinna kirjutasin oma väljad täis ja tulin tulema.Ei kirjutanud,et mul kahju oleks tehtust jne.
Muidu kui keegi teab siis võiks öelda et kui ma sõidan am kati(või nt A1) lubeadega autoga kui kergendav asjaolu see on?
mis krdi asi sul ebaaus on? eks mine riigi vastu kohtusse siis tarkpea. load ju ei sõida,mida sa hädaldad nüüd.
kuidas on seotud seaduse tundmine sellega, kas sul on m unn või mitte?!? ja mis on ebaaus?!? :roll: :roll:
Kas piimakate omamine on ka kergendav asjaolu üksinda sõites autoga ? Olen uurinud, ning on räägitud, et pole vahet, trahv ikka sama. :roll:
sõber jäi rolleriga ilma lubadeta sõitmise eest vahele ja sai 60€[/quote] Oda, ma ei tohigi sõita w Viimased paar päeva pugutanud nimona minna pljaat. Tra 60 eurieest saan uue mootori juba vahele ju xd
pull lugu oleks see, kui saaksid trahvi liiklusohtliku olukorra tekitamise eest. sest sa ei saa võrriga lögastel tänavatel pidama ja võid mõne auto nina ees maoli maha käia. ja eks neid õnnetuse variante on veelgi!
Sõidan pea iga päev rolleriga sinikuubedest mõõda, viskavad vaid käppa! :lol: Tihtipeale veel üpris vingerdades pasa vms sees.
kuidas see õige on? Piimaka omaja on koolituse läbinud ja oskab autoga sõita, ja inimesel kel pole yldse lube ei pruugi vähimatki aimu olla sõitmisest ega seadustest.
Arvasin ka alguses sama. Aga kui selle jalgratta lube meenutava papijupi kätte sain, polnud üldse rõõmus lubade üle. :| :-x