te inimesed vist ei tea mis asi hoonimine on, et te seda trelliga kodus paku peal teha tahate. ma kõveras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ei ma trelliga ei tee seda,paneksin selle kolme käpaga värgi puur külge, paku peal ikka tegema ei hakka :d :lol:
No kurat, ei tule mingi ovaal, kui just mingi viltu laskma seal ei hakka. Muidu koguaeg peab käima üles-alla, et selline kalasaba vms muster sisse saada. Kui silindril juba defekt sees või ovaalseks kulunud, siis ei aita midagi hoonimine, puurimine on selle jaoks. Hoonimine pm selle jaoks, et pind jääks selline triibuline, et sinna õli hakkaks jääma, poleeritud pinnale nii hästi kinni ei jää.
Selline probleem ,et teloga saab kasutada ainult wifit ,et minna ntx google play poodi jne, tavanetiga ei lae ühtegi lehte ära ja ka wifi hotspoti ei saa teha, tavanetti saab ainult läbi brauseri kasutada. Android. Tasuta nett on olemas ja teiste telodega toimib. Oskab keegi aidata?
Mdea kuidas Androididel, aga kontrolli üle sellised asjad, nagu Data Roaming vms. Interneti settide all peaks Data olema On vms teil androididel on. Cellural data etc.
ma tean ise ka kuidas hoonimine käib. fp. selle ülesse ja alla käimisega saab ka väga lebolt ovaali ajada.
Kas sellega nii ei ole nagu iphonega,et pead poodi mine ja mingi aktiveerima vms,et saaks seda netti kasutada.
vaata mis android peal on, äkki mingi custom see, mingi cyanogenmod vms, siis osad on bugged et hotspot jne ei tööta... aga müüüge roxi velgesid JO
davai ostke boosta juppe, hetkel on alles kondliring, aprilia esipidurisüsteem, raam, dellorto 17,5mm karpa, tuled jms, plokk arvatavasti läinud. võtke kiirelt asju saan e30ne ära tuua
Selleks, et 2-3 kivihooniga teha, ei ole vaja esiteks puurpinki, täiesti kvaliteetse tulemuse saab akutrelli otsas ning niimoodi teevadki väga palju. Olen kõik väikemootorid samamoodi teinud ning kestavad tänaseni. Kui sa seda hoonid mingi 5min. siis tõesti oht ava liiga suureks teha.. Mind on õpetatud ligi poolteist minutit, ülesse alla ning vahepeal mitu korda suunda muutes. Muidugi peab panema ka korralikult õli ning vajadusel vahepeal juurdegi lisama. Saab väga ilusa hooni mustri sisse!
iphonega ei pea poodi minema ja aktiveerima ? mulle seletas ilusti telefoniteel ära paar asja pidi seadetest ära muutma.
Mul oli ka sama teema( Elisa on mul ) ja siis lasin uuesti need seadmed saata ( mingi sms installerid vms ) ja nii sain ma korda.