RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. Stay_Here

Stay_Here New Member

933
    0
    0
  2. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Sain korda, APN seaded polnud paigas.

3. Spike-

Spike- New Member

184
    0
    0
  4. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Soovitage uuemaid filme mis oleks ka head.

5. Spike-

Spike- New Member

184
    0
    0
    Hansel & Gretel
    Spiders
    Taken 2

6. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
  7. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
  8. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Kuidas see üldse peaks võimalik olema? Kui juba on ovaalne, siis nt malmsilku puhul aitab üle puurimine, alu silku puhul ka üle puurimine ning uuesti nikasil vm materjaliga katmine, aga viimane üsna kallis.

9. snr

snr New Member

925
    0
    0
    sa räägid, nagu ma ei teaks selliseid asju. :roll:
    jah ma tean sellised asju juba aastast mine munni no, pole vaja tarka panna. ovaali saab väga lebolt ajada seda, mõtle natuke, äkki saad aru ;)

10. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    kurat siin tartus motohoovis debiiliku kari,küsisin endale uut kolvi ütleb 26 euri ja toob mulle orginaal kolvi noo nahui ja siis tulime sõbraga hiljem tagasi mõtlesin küsin uuesti,vend järsku ütleb 190 euri,täiesti kukkunud vennad seal tööl,mitte midagi aru ei sa mis teevad,kuradi lohhid.

11. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Kutid enamus sporte on 2 rõngalised muidu ? Sõbral all mingi polini silku,aga ei tea mis täpsemalt,et tal 2 rõngaline ja mu top performence kolv läks sisse sinna (mid-race silku muidu top),et kellegil võib mingit aimu olla mis silku täpsemalt on ?

12. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    eks sa ajasid seal ise vast jama,mina olen küll kõik oma asjad motohoovist ostnud,suht ainuke koht kus mu runnerile midagi üldse tellida viitsiti.
    tsiklivarustus varuosad kõik sealt,müüjad ka asjalikud alati,saab alet ka.

13. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Ei ajanud,see vend oli küll esimest päeva tööle,täielik loll,küsisin silkut ära ei saa mõõta,ütles ta ei tea ei ole vahendit,sisse lähme tagasi,vend nihikuga mõõdab,ei ole vist jah vahendit :D ja tahtsin veel kolvile stoppereid,igalt poolt eraldi saanud,too ütleb,kui kolvi tellid siis saad stopperid,mõtlesin kohe dvi me lähme siit ära. Mõtetu aja raiskamine oli ikka seal käia.

14. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Kui sa eile käisid seal, siis täiesti võimalik, et oli keegi algaja müüja. Carl käis roxile stock silkukomplekti küsimas, sai hinna vastuseks 300+ eur :lol:

15. NaeL

NaeL New Member

1,276
    0
    0
  16. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    siis ma polnud ainuke :D

17. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Kas keegi võiks öelda,kui palju maksab aprilias uus tagumine Sawa MC16 rehv?

18. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
  19. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Hiljuti ostsin just endale 130/60/13'' Sava MC16 rehvi... Kui õigesti mäletan siis maksis 44.90€ cn-partsis siis.

Edit:
    Lai võib ta ju välja näha, aga antud rehvil küll mingit pidamist pole + kulub ka meeletult kiiresti. Sava mc16 jällegi ei ole müüa 140 laiuses. :roll:

20. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Aprilias sügisel oli hind vist 35.- eur aga ei mäleta täpselt. Tänud kõigile! 8)

Jaga seda lehte