[21:18:03] teele: räägi nüüd [21:18:45] Kristjan: mitä [21:18:52] teele: Trt ei tulegi v?????? [21:19:06] Kristjan: mkm hoopis tra lähen [21:19:23] teele: Ma pettusin sinus [21:19:32] Kristjan: ok [21:19:40] teele: vihkan nüüd mida võin järeldada. ma ei järelda midagi!! :roll: :lol:
[21:18:03] teele: räägi nüüd [21:18:45] Rallitaja: mitä [21:18:52] teele: Trt ei tulegi v?????? [21:19:06] Rallitaja: mkm hoopis tra lähen [21:19:23] teele: Ma pettusin sinus [21:19:32] Rallitaja: ok [21:19:40] teele: vihkan nüüd See oli pigem nii :/ Aga pole hullu, kõigil juhtub...
Praeguse RK koosseisu mõistes oli tegu ju ikka päris tegija vanaga. Kuidost oli ikka vähe kõrgemal tasemel
kuulsin et saaremaa neidudel pidi meestepuudus olema, peaks suvel sinna maad uurima minema täitsa. ega need herko sugused gingerid pole vist piisavalt tegijad ikka seal...
ma kunagi rebisin krossika nii tagarattasse et gaasi andmine läks üldse meelest ära... gaasiga tagale on nõrkade meeste pärusmaa :lol:
no offence, aga mu arust kant pedesi koos seal. 3 kuud ootasin releed, koguaeg lubati, et kohe jõuab, käisin siis koha peal, öeldi, et järgmine kuu tuleb. saatsin putsi nad ja võtsin raha tagasi. kõige vigasem on see, et seal hinnad ka haigelt kõrged. pole normaalne, et tahetakse pingeka eest 80eur ja mingist lambi poest ostsin sama asja 11euriga. minu suhtumine motohoovi on haigelt negatiivne. aa, taifuunile pidid nad uue trossi panema, õlitasid lic vana ära ja võtsid mult 25 eur, kodus avastasin, et vana tross on küljes.
ei tea, ma olen hoovis koguaeg alet saanud ja kaubaga rahul, olen saanud asju ringi vahetada ilma lisakuludeta kui ei sobi jne. kui leiad et seal on mingi asi palju kallim kui mujal siis tulebki teha hinnauuringut ise ja osta sealt kus soodsam on, ning gaasitrossi vahetus peaks olema küll nii lebo ots, et igaüks teeb kodus ise ära...
sõber tellis endale seal vel 2 kondlit r-ile ta ootas üle 3 kuu isegi kauem,suve lõpus sai alles kätte,hästi mäletan siis märtsis tellis. Mina küll sinna väga ei roni enam,hinna tõesti kõrged ja too vend kes seal letis oli ei teinud stock kolvile ja streetraci kolvile vahet kah.
kes ütles et mitte midagi ei jaga? ise sa oled debiilne,loe nüüd paar korda veel eelnev tekst läbi,ehk koidab.
jah ma teen sul gaasitrossi vahetust, kui mul pole kuskilt ühtegi võtit ega kruvikat võtta. pole tartus kaasas selliseid asju lihtsalt. ja mul polnud õrna aimugi, et need debiilikud tahavad sellist raha saada. still, kamp homosi minu jaoks. kolbi tahtsin ka sealt osta, kutid ei osanud nihikuga kolvi möötu võtta ja rääkisid, et sellist kolvi pole olemas