mul pole ühtegi küsimust olnudki ja sulle ei tule ka. selle kolvi jutu kohta võin õelda niipalju,et ainuke koht mis viitsis üldse tegeleda,et mu runnerile kuskil kolvikomplekt tellida. ja arvata on,et nad sul silma järgi mingitel rolleri kolbidel vahet ei tee.
mul siuke tunne et sa ka ei tee vahet. Ma isiklikult näinud ja katsunud kõige rohkem 5 kolbi ja ma suudan teha 50cc ja 70cc kolvil vahet.....
niiväikseid kolbe pole ammu näppind küll. aga enne küll ei olnud juttu 50cc ja 70cc kolvist,vaid lihtsalt mingi streetrace kolvist,kuda jesnaiu mis see striitreiss on üldse.
Kui jutt käib võrridest siis stock kolb on 50 cc kolb ja mina ei tea teist silindrikomplekti, mis kannaks nime streetrace ja seega järeldan, et tegu on stage 6 70 cc streetracega.
sina järeldad. tegu pole sul ainult rollerijuppidega tegeleva poega,enamasti tegeletakse seal suuremate võrridega,loogiline on,et tüübid ei tunne su võrri kolbe silma järgi ära.
väljendan siis täpsemalt stage 6 streetrace 70cc. Ütlesin kohapeal seal ka,et asi 70cc,aga tõesti too vend oli seal esimest korda.
kui võrri kirjutan ümber enda nimele,dokkides kirjas nagu vanal omanikul, et Oranz on värv kuigi endal on sinine ja valge kas siis pean võrri arki kaasa vedama?
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/24/275/024275263f073b.jpg Sellist võrri mõtled või? Tõesti, lõpetage see rollerite ja muude mopeedide võrrideks tembeldamine...