Keegi kasutajas ma.yc (aka Mayc Rondik) teab miskit? Kaup pole kohal ja täna ei võetud enam telefoni ka. Foorumis pole sisse loginud vahepeal. Viimases kõnes väitis et pani posti, aga mida pole näinud on kaup mis saatma pidi!
see vend on pettur käest kätte ostes valetab ka tuimalt näkku sulle.. ostsin talt kunagi ammu kiiruga "täiesti vigadeta minarelli bloki",usaldasin mõtlesin, et mingi norm vend ei hakka nii äri ajama eriti h2h aga jah.. silku tikkpoltide keermed olid maas,karterit ja blokki kinni hoidvaid keermeid oli 2 aint,ülejäänd olid maas ja kollektori keermed olid ka peetis,variokaanel ka 2 keeret töötasid max ja pidurisuppordi kinnitust oli keevitatud ja siis maha lihvitud keevitus
Tondil elas kui ma ei eksi. Kuid kui tõesti üle lasi võin ka täpsemalt proovida uurida. Sa võiks kõik ülelaskjad üle käia.
Reedel telefonis ütles et pani neljapäeva õhtul posti, kuigi siis oleks pidanud olema asjad hiljemalt laupäeval kohal smardiga. Sõnumit pole ikka veel tulnud ja kõnet ignoreeritakse - arvata võib et miskit on mäda... võid uurida... :roll:
ouou ostke mu yasuni c21 aint 150 € pm uus mhr delta 50€ wingbell 20€ davaiiiidavaiii dh puksi ei taha keegi v ?
Blät hakkasin seda tsinsut siis ehitama ja mida rohkem ehitan seda rohkem tuleb välja kui putsis see tegelikult on... aga kõik on tehtav.
Sõber oli oma tsinsu kondlitega nii hädas.. Uusi ei tahtnud osta, juba seismisest kukkusid küljest. Ühel heal hetkel aga purunes variorihm, proovis koduste vahenditega uue meisterdada, kuid sa ilmsiks, et pärast 500m-t ei tulnud ükski välja. Uut ei raatsinud osta ja kallas tsinsu benaga üle ja süütas. Kui ta siiamaani veel põleb, elab ta igaljuhul õnnelikult.