RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    mul pakkuda 2 13 tolli pmt tuttikat rehvi tagumine 140 lai :D paku hinda,võin ühte ka müüa

2. snr

snr New Member

925
    0
    0
    a minge putsi, kui minema visata. selle saab väga lebolt korda.
    aga ise iphone peal (3gs) ja ütleme nii, et ma ei taha enam androidi nähagi. mitte mingit läggi ega midagi, mahe kasutada lihtsalt. ei jookse kokku ega midagi. aga no, lg l5 alles veel

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    ios ongi mugavam, android võimaldab rohkem ja marketis paremad appid ning enamus tasuta.

4. stennucpi

stennucpi Member

221
    0
    16
    Ning iOS'ile jailbreak ära teha ja paar asja tõmmata saab kõiki asju tasuta :D Ainult, et minuteada panid need arendajad sellel progrel kraanid kinni nüüd, aga neid on veel.

5. raix96

raix96 Member

421
    0
    16
    Kas kinnisel kiivril oleks ise võimalik visiiri toonida nii et pärast midagi välja ka näeb. :p

6. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ise ei tohi kiivril midagi tegelikult teha, spreides olevad lahustid võivad kiivri pehmeks teha.

7. raix96

raix96 Member

421
    0
    16
    ei ainult visiir ehk see klaas.

8. rasmus2

rasmus2 Member

620
    0
    16
    toonkile tõmba peale

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Igat pidi, spreid lastes võib lahusti üldse visiiri perse keerata, parem kile peale jah.

10. snr

snr New Member

925
    0
    0
    nõuo, jailbreak programm olemas täiesti ja töötab kah. sellega saab pmst kõike teha.

11. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    mul jailbraketud ja installous oli tõesti hea, need mis nüüd on, pandakse hakkavad mingi aja tagant nussima ja pead uue lehe leidma kust tõmmata.

12. try all

try all New Member

821
    0
    0
    lollakas!

13. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Oleks hädasti vaja teada malaguti blokipoolte ühendamiseks vajalike poltide pikkust ja paksust ( muidugi ka seda kui paks peaks poldipea olema:D) Minarelli horiz. LC ,

14. Aimar98

Aimar98 New Member

8
    0
    0
    küsimus siis selline ,et võtsin bloki lahti vahetasin väntvõlli ära (stock) ,ja panin bloki uuesti kokku ja kui jahutustaldriku ka külge panin siis väntvõll sees ringi ei käinud,aga jahutustaldriku ma võtsin käis ilusti ringi,milles võib viga olla?

15. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    need lithsalt pikemad kuuskant poldid kui variokaane omad :D

16. Jan..olen.

Jan..olen. Member

223
    0
    16
    Keegi, kes teab kohe võtta, kiirelt mingi välismaa lingi saaks visata, kus erinevaid näituse rollereid näidatakse? :)

17. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    no kui pikad täpsemaalt ? -.-
    ei oska kuidagi osta raisk . :D

18. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Teen homme pildi sulle sellest ? :D ma ei viitsi praegu küll garaazi minna :D

19. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Pakkuda uued 24cm led ribad, sinist,punast,kollast,rohelist ja valget värvi. Kõik väga ilusad ja lihtne ühendada!

20. umps

umps Member

362
    0
    16

Jaga seda lehte