a minge putsi, kui minema visata. selle saab väga lebolt korda. aga ise iphone peal (3gs) ja ütleme nii, et ma ei taha enam androidi nähagi. mitte mingit läggi ega midagi, mahe kasutada lihtsalt. ei jookse kokku ega midagi. aga no, lg l5 alles veel
Ning iOS'ile jailbreak ära teha ja paar asja tõmmata saab kõiki asju tasuta Ainult, et minuteada panid need arendajad sellel progrel kraanid kinni nüüd, aga neid on veel.
mul jailbraketud ja installous oli tõesti hea, need mis nüüd on, pandakse hakkavad mingi aja tagant nussima ja pead uue lehe leidma kust tõmmata.
Oleks hädasti vaja teada malaguti blokipoolte ühendamiseks vajalike poltide pikkust ja paksust ( muidugi ka seda kui paks peaks poldipea olema) Minarelli horiz. LC ,
küsimus siis selline ,et võtsin bloki lahti vahetasin väntvõlli ära (stock) ,ja panin bloki uuesti kokku ja kui jahutustaldriku ka külge panin siis väntvõll sees ringi ei käinud,aga jahutustaldriku ma võtsin käis ilusti ringi,milles võib viga olla?
Keegi, kes teab kohe võtta, kiirelt mingi välismaa lingi saaks visata, kus erinevaid näituse rollereid näidatakse?
Pakkuda uued 24cm led ribad, sinist,punast,kollast,rohelist ja valget värvi. Kõik väga ilusad ja lihtne ühendada!