Müüa Aceribs Graffex Krossikiiver , lisainfo Ps ! Müüa Xenon 4300k komplekt , phmst tutikas , ning pirinid ainult korraks tööle proovitud.
Ega keegi ei soovi omale DiTechi Pritse komplekti mis käib silkupea külge(komplekt täiesti töötav ja üliheas korras)? Kui kellegil soov osta siis PM-ige mulle ja ütlen hinda Enam pole vaja, kuna karpaks ümber tehtud 8)
Millised kaitsmed lähevad aprilia sr50r ile? Üks on 7,5 aga mis teine on? Ja kummale poole kumb läheb?
Terve foorum tühi. Ilmselt poisid lasevad masinaid peeneks, õues hää ilm juba 8) Ise veel ei saa, sest APst anti vale tagumine hammakas
see jah see laiem varjant mida igalühel ei vedele.[/quote] see pole sittagi lai juh[/quote] kui sa midagi ei jaga siis oleks targem vait olla.
see pole sittagi lai juh[/quote] kui sa midagi ei jaga siis oleks targem vait olla.[/quote] seda "laia" plekk velge on sitaks raske teha kah. ja no reaalselt, mingi golfi sita jaoks on ja see vb lai, aga no,maitea, mõttetu. ma ostaks atsid pigem
eeee,tegelt küll see pole sittagi lai 7tolli?Ja neid laiu plekke saab igaltpoolt ju,tegemine ka just kõigekallim pole.
ta on laiem kui need tavalised autode plekkveljed, ole mees ja mine otsi mulle 3 sellist velge veel palun.