Saada kiri, mul oli ka kerge valesti tõlgendamine, ei tulnud kohale. Saatsin kirja ning helistati ja siis räägiti, milles asi...
Camex Seoses elektri alajaamas trafo vahetusega esineb täna, 24.04.2013 häireid Camexi kodulehe töös. Vabandame ebamugavuste pärast. Allikas: Facebook
Trafo vahetati küll täna ära, aga homme kella 10-ne paiku tuleb veel üks katkestus, mis kodulehe väheks ajaks maha võtab. Pärast seda peaks elektriprobleemid lahendatud olema. Ma ei tea, kuid mul küll koguaeg töötab leht. Päris mitu korda olen võtnud numbri sealt :roll:
Kellegil Stc-le kondleid pakkuda?,sobivad enamus cpide,keewayde ja muude paskade kondlid. Pakkuge psi
leidsin just tutikad polini carbon klapid ja tutikad stage6 kolvirõngad, mis streetracega saadud, mingi sõrmlaager ja sõrm ka. annaks mingi kopika eest ära
Keegi muidu Leovince ZX ei taha 40€ eest ja pakkuda veel polini hi-speed variaator ning sidur koos korviga. Asjad siis Minarelli horisontaalile.
http://www.youtube.com/watch?v=lyS4FyIdgkM Keegi sellise süüte kohta oskab midagi kommenteerida? Mingi ülim sport värk?
Proovida võib, kuigi parema tulemuse annaks originaal magneetot kergemaks lasta, või õige sportsüüde panna.
KUI KELLEGIL 28mm/30mm DELLORTO VHST PHBH VÕI SIIS KEIHIN PWK/STAGE 6 RT PWK KARBURAATORIT MÜÜA SIIS PS. ASJAGA VÄGA KIIRE!