Ei ole eriti head, alumiiniumi jaoks on tavalised freesid head. Teemantfreesi võtab kähku täis ning hästi kaua läheb aega. Need pruunid käiad sobivad ka, aga ka läheb kaua aega.
aga need olid ka ainukesed mis ma leidsin, keegi nii hea oleks võiks öelda kust saaks normaalsemaid vms, siis läheks tolle peale välja...
ma ostsin endale nt kõige lambikama freesi kuskilt ehitus poest. läks maksma 20euri ja sain aasta garantiid kamh
Okei, aga ma usun et oatan need samad ära, 3,7€ ühest teisest e-poest ja post ka, et pole kõige suurem raha, ehk käiab ära nendega
Ei tasu, need ei võta alumiiniumi nagu ütlesin, situb kohe täis ära ja pole sellist hammast. Otsida võid nt ebayst või siis mõnest tööriistapoest,(handymann v stokker).
kas keegi teab kedagi kes teab kedagi kellel on Tallinnas müüa Ri streeti või mingit muud piaggio lc mootoriga masinat osadeks. Huvitavad starteri juhtmed, ostan kuni reedeni.
Viljandi hundimunnis pold sittagi, muidu olekski ebayst tellind, aga ei viitsi oodata, mingi üle kuu tuleb nkn, eks näis mis nendega teeb kui kätte saab, sessuhtes et väga ulmeliseks ma ei lähe nkn, suhteliselt algaja ka sellel teemal...
suht täbar olukord, hetkel käin autokoolis, 5.juuli saan 18 ja peale seda saan alles arki minna ja load ära teha, aga enne seda tahaks sõita rolluga ka, mingit normaalset võimalust ei ole legaalselt sõita? ja kui vahele jään siis ei saa aasta arkis lube teha?? keegi rääkis üldse et roolivõimus oli räägitud et saab jalgratta lubadega rolluga sõita, agano mul pole neid ka nkn