RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
  2. k2ijala

k2ijala New Member

642
    0
    0
    selle komplekti viga on et kipuvad kõverad olema need otsikud. rõvedalt hüppavad.

3. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Ei ole eriti head, alumiiniumi jaoks on tavalised freesid head. Teemantfreesi võtab kähku täis ning hästi kaua läheb aega. Need pruunid käiad sobivad ka, aga ka läheb kaua aega.

4. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    aga need olid ka ainukesed mis ma leidsin, keegi nii hea oleks võiks öelda kust saaks normaalsemaid vms, siis läheks tolle peale välja...

5. snr

snr New Member

925
    0
    0
    ma ostsin endale nt kõige lambikama freesi kuskilt ehitus poest. läks maksma 20euri ja sain aasta garantiid kamh

6. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    Okei, aga ma usun et oatan need samad ära, 3,7€ ühest teisest e-poest ja post ka, et pole kõige suurem raha, ehk käiab ära nendega :)

7. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Ei tasu, need ei võta alumiiniumi nagu ütlesin, situb kohe täis ära ja pole sellist hammast. Otsida võid nt ebayst või siis mõnest tööriistapoest,(handymann v stokker).

8. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Mine handymanni, ise ostsin ka sealt. Seal suht suur valik erinevaid otsi.

9. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    kas keegi teab kedagi kes teab kedagi kellel on Tallinnas müüa Ri streeti või mingit muud piaggio lc mootoriga masinat osadeks. Huvitavad starteri juhtmed, ostan kuni reedeni.

10. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16
  11. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    stokkeris polnud, homme aega on, käin handymannist läbi, need tellisin ka ära juba...

12. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    need teemant otsad jube väiksed ja sa ei tee nendega eriti midagi seal

13. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    Viljandi hundimunnis pold sittagi, muidu olekski ebayst tellind, aga ei viitsi oodata, mingi üle kuu tuleb nkn, eks näis mis nendega teeb kui kätte saab, sessuhtes et väga ulmeliseks ma ei lähe nkn, suhteliselt algaja ka sellel teemal...

14. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16

15. k2ijala

k2ijala New Member

642
    0
    0
    silkut on hea teha nendega. ma tegin edal kll kanaleid samasugustega.

16. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0
    Ma tellisin hiinast karbi, mingi 15 euri ja tuli 3 nädalat äkki. 10 tk pakis ja suht head tunduvad.

17. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
  18. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
  19. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    nojah, ma hakkan plokki tegema, no eks näha ole kui kohal :)

20. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    suht täbar olukord, hetkel käin autokoolis, 5.juuli saan 18 ja peale seda saan alles arki minna ja load ära teha, aga enne seda tahaks sõita rolluga ka, mingit normaalset võimalust ei ole legaalselt sõita? ja kui vahele jään siis ei saa aasta arkis lube teha?? keegi rääkis üldse et roolivõimus oli räägitud et saab jalgratta lubadega rolluga sõita, agano mul pole neid ka nkn :D

Jaga seda lehte