Tegelikuses pead olema sündinud enne 1993 aastat, et sõita juhtimisõiguseta rolleriga. Muidu politsei koha pealt on veel üks asi, vähemasti mu tuttaval oli. See trahv vms ei jõudnud enne kinnituda, kui ta Argis load valma sai. Nii et trahv läks jõusse alles hiljem ning sai load ja trahvi mõlemad.
Endal sama teema. Vahe ainult selles, et 20 juuni 18..., mina igatahes sõidan nii, et kui vähegi võimalik siis mööda metsa ja kannan autokooli õpingukaarti kaasas ( seal see linnaloa värk vms ) siis sellega annab vbla ära rääkida kui kinni peaks peetama vms.
selle värgiga on nüüd nii,et mingisugused mootorsõiduki load peavad ikka olema,ole sa kasvõi 70a. vana
No mnt.ee järgi ei pea : AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust või piiratud juhtimisõigust ei nõuta isikult, kes on sündinud enne 1993. aasta 1. jaanuari
Suht, eriti lamp on see, et kui Sa olid ennem seaduse jõustumist 16 võisid sõita küll ( kuni 2013 1 jaanuar siis ) ja kohe peale enam seda ei võinud, loogikat ma küll siin ei näe.
Loogika on selles, et inimestele kes olid tol hetkel 16, 17 jms ei saanud laksust õelda, et nüüd tänasest sa võrriga sõita ei või. Teatati neile ette, anti aega teha vastavad liigutused ning nüüdsest juba nõutakse siis lube.
Need kes ennem seaduse jõustumist olid 16, peavad tegema ainult teooria eksami ( vähemalt öeldi mulle nii arkist ), seega ei ole vaja minna sellepärast autokooli / tervisetõendit jne. Lähed kohale vastad küsimustele ( 20 küsimust ja 3 võivad valet olla ) ja ongi load käes
3 viga ? Mul oli 2 viga ning õpetaja ütles et vedas , oleks üks viga veel tulnud oleksin läbi kukkunud .
Keegi teab mis viga võib olla sr50r-il kui bensu nädik näitab koguaeg , et paak on täis ( tglt on mingi 1l põhjas .) Sai proovitud teist seda kütuseandurit või mis see seal benakorgi kõrval ka poleks aga ei mõjunud.