Selline mure, et teen uurimustöö konsoolidest äkki kellegil on mõtteid mida võiks küsida elektroonika poodidelt ?
Ostjate tagasiside, Voolu tarbimise (milline neist öko) ja mängude rohkusest?? (Lihtsalt pakkun, mida mina küsiks )
mida sa jäurama kukud, teemas selgesti kirjas, et kasjakk on, mitte mingi, et targutama tullakse, kuidas ma oma masinat hoian. Ürita enda masina eest hoolitseda, mitte minuoma eest.
Mul pole mdiagi õelda,sina sõidad tolle malakaga põllurallit ja annad hoora nii et vähe ei ole,toku ka juba ütles türa tatikad ikka ei oska rollereid enam hoida.
muidu see chrisi boosta vms, see läks kuhu kanti ? täna nägin panksis seda, ei liikunud üldse D: tossupilv oli ränk üleval ning puterdas nii kuis jaksas, gondleid oli ka täpselt niipalju peal kui viitsitud panna tundsin ära selle pasavärvi raami järgi
Keegi teab kuidas arvutada kolmnurga pindala kui kui on antud cos ja ühe külje mõõdud? Homme matemaatika lõpueksam, muu lebo aga see just jama
cos tähendab teadagi lähiskaatet : hüpotenuusiga. Oletame, et ülesandes on cos väärtus 0,76 ning hüpotenuus on 7. 0,76=x:7 Järelikult x= 0,76 x 7 Nüüd kompunni ise edasi.