RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Mis sihtgrupp kõige paremini antud konsooli ostab ? (a'la 10-13, 14-16, 17-19a)
    Kasutajaliidese kohta. Mis konsooli on kõige mugavam "ohjeldada"
    hinna ning kvaliteedi suhte kohta
    Vastupidavus
    Kui sõbraga koos mängid, kui suur tõenäosus on, et sõber just konsooli ära lõhub?

2. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Millised on kõige ostetumad konsoolid poodides?
    Millised mänge enamasti eelistatakse(sõja, ralli, action jne)?

3. Jan..olen.

Jan..olen. Member

223
    0
    16
  4. panic

panic Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

338
    0
    16
    Keegi roxi juppidest oleks huvitatud? Juhtmestik, raamid,tuled,kondlid,mootoriosad.. Mõtlen kas müüa varuosadeks oma või ikka ehitada ära

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Kade?

Mul Kongost piiratud varu ja kõik head juba ära nopitud

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater siis kui tarmo boosteri ostis ja siis kui ta selle laiali võttis.

7. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Kui kellegil laste atv'd väiksel raamil 50cc või 70cc pakkuda, siis on nüüd õige hetk häält teha. :)

8. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Keegi teist on ap's vaadand, palju seal C16 eest küsitakse? Mingi aeg jäi mingil Yasunil silma hind 170euri, aga ei uurind lähemalt, millega täpsemalt tegu ning mis plokile.

9. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Nugu mina mäletan ss eelmisel suvel Yasuni Ri hind oli 160.- see oli kõige tavaline (aluminium silenceriga). Nii et c16 läheb kallimaks. :roll:

10. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    jep see oli yasuni r

11. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Kas keegi mingit matsu pannud R'i varuosadeks ei müü? Või kust tasuks uurida? Oleks vaja juhtmestikku ja raami nr plastikut jms.

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    kellelgi mingit 70 cc piaggio lc silkut pole müüa?

13. võsavillem

võsavillem New Member

574
    0
    0
    Keegi tartus mõnda head kohta oskab soovitada, kus saaks karpa ja vario korralikult timmi ajada?

14. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Mul on silinder müüa (tundmatu 70cc) isegi korralik annan ära 15eur eest või 10 eur.

15. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    kahjuks selle komplektiks tegemine l2heb kalliks.

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    E: sain küsimusele lahenduse. :D

17. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    Leegitoru, ja üleüldse on c16 suurem

18. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    See kinnitus mis kinnitab sumpa silidrile, Ril ei ole vedru aga C16l on vedru.

19. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Keegi arvutiga oskab aidata? Aasta tagasi oli teema, et nett aeglane ja nt youtube mõnikord ei lae, mõnikord oli nii et asi lambist lööb netis olles ekraani mustaks ja siis taastab lehe. Lükkasin Avasti peale ja asi lahenes, nüüd on sama teema tagasi kuigi avast upgradeb ennast, mida võiks teha?

20. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Mis windowsist juttu ? Win 7 soovitaks microsoft essentsit, omanud kolmel arvutil ning läbi aegade pole ühtegi probleemi olnud. Muude windowsite puhul AVG. Kasutab küll palju ram'i aga töötab hästi . Win 8 'ga pole kursis. Siiski ei usu ma üldse, et see on viirusetõrje viga, pigem pakuks välja et jama veebibrauseris. Mis brauserit kasutad ?

Jaga seda lehte