Mis sihtgrupp kõige paremini antud konsooli ostab ? (a'la 10-13, 14-16, 17-19a) Kasutajaliidese kohta. Mis konsooli on kõige mugavam "ohjeldada" hinna ning kvaliteedi suhte kohta Vastupidavus Kui sõbraga koos mängid, kui suur tõenäosus on, et sõber just konsooli ära lõhub?
Millised on kõige ostetumad konsoolid poodides? Millised mänge enamasti eelistatakse(sõja, ralli, action jne)?
Keegi roxi juppidest oleks huvitatud? Juhtmestik, raamid,tuled,kondlid,mootoriosad.. Mõtlen kas müüa varuosadeks oma või ikka ehitada ära
Kade? Mul Kongost piiratud varu ja kõik head juba ära nopitud http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater siis kui tarmo boosteri ostis ja siis kui ta selle laiali võttis.
Keegi teist on ap's vaadand, palju seal C16 eest küsitakse? Mingi aeg jäi mingil Yasunil silma hind 170euri, aga ei uurind lähemalt, millega täpsemalt tegu ning mis plokile.
Nugu mina mäletan ss eelmisel suvel Yasuni Ri hind oli 160.- see oli kõige tavaline (aluminium silenceriga). Nii et c16 läheb kallimaks. :roll:
Kas keegi mingit matsu pannud R'i varuosadeks ei müü? Või kust tasuks uurida? Oleks vaja juhtmestikku ja raami nr plastikut jms.
Keegi arvutiga oskab aidata? Aasta tagasi oli teema, et nett aeglane ja nt youtube mõnikord ei lae, mõnikord oli nii et asi lambist lööb netis olles ekraani mustaks ja siis taastab lehe. Lükkasin Avasti peale ja asi lahenes, nüüd on sama teema tagasi kuigi avast upgradeb ennast, mida võiks teha?
Mis windowsist juttu ? Win 7 soovitaks microsoft essentsit, omanud kolmel arvutil ning läbi aegade pole ühtegi probleemi olnud. Muude windowsite puhul AVG. Kasutab küll palju ram'i aga töötab hästi . Win 8 'ga pole kursis. Siiski ei usu ma üldse, et see on viirusetõrje viga, pigem pakuks välja et jama veebibrauseris. Mis brauserit kasutad ?