Kas keegi teab öelda Iridium küünla koodi? Vaja oleks Yamaha Aeroxile seda ja poes öeldi, et ilma koodita nad ei tea otsida..
Mida ma ohin? Ma tahan et teised pakuksid juppe lihtsalt, tahaks käima saada. Samas mingi paar sotti mingi hiinaka alla küll ei pane.
Süütesüsteem tuleb ka veel osta ja tegelt tahaks veel paar juppi välja vahetada aga need pole eriti tähtsad.
Ja mis sa loodad sellisele mootorile kasutatud varuosi veel saada rk'st ? Osta omale see uus hiinakas ära siis, sõida ja süda rahul.
Keegi ei pea sulle neid pakkuma, on liiklus ka kindlam ja turvalisem. 8) Sa ei saa vist üldse aru, milline naljanumber sa kõik RK-s oldud aja olnud oled kõigi jaoks.
dafuq? vend küsib kas kellegil juppe on pakkuda ja teda saadetakse munni jne? rk on suht tore koht ikka ma vaatan
Keegi bmxi ja cabriot ei taha osta? samas müüa ka tahvel arvuti,vähe kasutatud garantiiga. kel huvi,siis ps bmxi vastu võib pakkuda siksi juppe,helitehnikat või valuvelgi 4x100.
EI, TRA RASKE PAKKUDA V??[/quote] käi *PIIKS* noss[/quote] dafuq? vend küsib kas kellegil juppe on pakkuda ja teda saadetakse *PIIKS* jne? rk on suht tore koht ikka ma vaatan[/quote] Selliste ostu küsimuste jaoks on eraldi loodud selline äge koht nagu "ärimaailm". Kopp ees sellest, et igakord, kui rk chati vaatad mingi nos pakub enda hiina värki / ostab hiina värki. Milleks üldse eraldi teemad selle jaoks siis ? Paneme siis juba kõik alateemad järsku siia ?!
käi *PIIKS* noss[/quote] dafuq? vend küsib kas kellegil juppe on pakkuda ja teda saadetakse *PIIKS* jne? rk on suht tore koht ikka ma vaatan[/quote] kloun aint spämmib ju, vaata kuidas ta vastab ka ju. terve chat ta vedelat paska täis.
Närvi ajab see, et qtt ei taju ära, et siit rk'st ta lihtsalt ei leia sellisele imemootoriga quingui pasahunnikule juppe...