Ma sain ühest eelmise kokkutuleku videost inspiratsiooni oma streedi värvimiseks Aga miks eestis ei saaks nii filmida? Mul endal gopro nüüd olemas, kui nüüd midagi toimuks kah saaks filmida
Seal on näha, et qttidel on sponsorid ka taga, eestlastel minuteada erilisi sponsoreid pole, kes aitaks nende kokkutulekutega tegelda.
vaadake neid 2011 season opening või closing ei mäleta kumb oli, ka hästi hea opening oli ikka jh.[/quote] Seal on näha, et qttidel on sponsorid ka taga, eestlastel minuteada erilisi sponsoreid pole, kes aitaks nende kokkutulekutega tegelda.[/quote] nojah ma võin tegeleda asjaga talvel aga tundub et kevadeks ei pruugi neid võrre üldse palju olla kuna uusi tulijaid nii vähe.
Mul oli enne kindel plaan valmis, kuid siis tuletas Nestea meelde, et kevinopal suht sarnane, aint tal sinine/valge Nimelt oleks siis helesinise ja hõbedasega teinud.
viskasin pilgu peale, olgem ausad, seal on küll vaid degenerandid koos. jutt käib ainult august ja augusisust ning üksteise nuutide vindiks keeramisest... ma olen pettunud. aga okei siis, savipoti soenguga neoandereestlased, mina lähen magama ja teie neegrid minge tööle.
Keegi Gilera Runnerit tahab? 8) :lol: 200€ Dio sai vahetatud niet mu Malossi Sport ja Dio juppide ja Dio müügiteema kustutage ära!