Andke häid soovitusi, mis silinder võtta minarelli horiz, et Gianelli Reverse'ga hästi edasi käiks ? Stage 6 - Streetrace, sport pro mK2 Malossi - sport 70cc Polini - sport 70cc Motoforce - sport 70cc Airsal - sport 70cc Dr 70cc Evo ??? Või äkki hoopis mingi muu silinder, mis listis ei ole ? :roll: E: Airsal Racing 70cc , Motoforce racing 70cc ei taha vist väga Reversega töötada ?
dr evo vist saad reversega liikuma, kuna tegu on lahja silkuga. s6ed jne unusta ära, neid sa vastl iikuma ei saa nii
Kes hiina silkudest rääkis? Jutt käis selles et malossi sport mis suht sama mis dr evo plekib sama palju kui midrace tippsilku.
Mis nali see nüüd oli ? dr evo pidavat olema 71,6 vms kuubikut, karbipeal vähemalt kirjas ning kui sisselaske ning väljalaske kanalid porditud, on väga võimekas silinder Mul honda käis igatahes rängalt edasi sellega (A) Dr evole võib julgelt yasuni r'i toppida v c16 , kuigi c16 jääb vist sutsu kangeks
Rahune maha oma portimisega juba... Poiss otsib GIANNELLI REVERSELE silkut, mitte Yasuni R'ile või C16'le.
Rääkisin vaid Dr. Evo'st. Ei ma ei loenud eelnevat juttu ning ei teinud ka vastust sellele. Mina olen väga rahulik, tundub et sina oled seal ärritunud olekus. Aga see selleks.