RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Nahhuj te nende võrridega nussite, ostke parem mu 125cc piaggio ära, pole vaja timmida, läheb isegi väsinud vedrudega 104.6km/h gps'i... Full stock, karpa vahetatud

2. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    Palun kaasfoorumlased andke infot kui kuskil liigub peugeot blokile karpat!!!!

3. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    jukk jookseb körval ? :O

4. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
  5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    :| Mul läheb typhoon ainult 90 välja, full stock. Karpa nii hullult piiratud nendel?

6. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Sa oma sõnavara kasutust ei tahaks natuke viisakamaks muuta? Pole just eriti eeskujulik moderaatori kohta. :roll:

7. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Nihhuja, keegi käinud süüteluku järgi võtmeid tegemas(mis hinnaga saite)? :lol: Sai endale tehtud ja maksma läks 48€ :eek:

8. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Ära hakka üldse onju.

Mdea, mul on jumala timmist ära varikas, vedrud väsinud... Stock karpal on see asi, et siibri nõela ei saa ise regullida, vaid on automaatne, muideks, oleks mul väiksemat düüsi olnud, ma oleks asja stockina "gaasiga tagale" käima pannud, lappi andsid, tõmbas tuimalt tagapeale, aga siis poos ära, pidin nõela astme ära muutma... Ja aju piirab mul veel täiega, ulmeliselt ikka. Ja küünla vahetusega sain ka tõmmet juurde, stockis on lühikese keermega, ma lükkasin pika keermega küünla külge (rallika oma) ja asjal tuli korralikult jõudu juurde, ju siis toimus senimaani põleng küünla avas. :D (jah stock küünal oli siiamaani peal, aastast 97)

9. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    7 euri laagri maximas

10. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    kust võtad et see stock aastast 97 on?

11. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Sellest, et asi oli vanainimese käes ja küünla peale on isegi PIAGGIO kirjutatud. :)
    Kui alles on, siis võin pilti ka teha special sulle. :)
    ma olen 3 omanik, enne mind on olnud 2 vanainimest, hooldusraamat on olemas jne, saksas sõitis masin pmst ainult 2000km, eestis 5000 ja nüüd minu käes pill

12. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Stock mikuni 20 karpal saab küll ju nõelaastet muuta, või mida täpsemalt mõtled?

Ja lihtsalt annab olla, varem koguaeg tankinud Lukoili 98't boostrile(lähim tankla), liigub normilt aga väriseb, tühikäik ebaühtlane.
    Nüüd sai Statoili 98 Miles Plus'i paak täis pandud, booster ärkas ellu, liigub väga haigelt edasi, vibra kadunud ja tühikäik palju ühtlasem.
    Varem pole tundnudki sellist vahet lihtsalt kütusest, ja enam isegi ei mõtle 95't tankida boostrisse. :lol:

13. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Tra mu street ei läinud tööle kui lukis tankisin, lükkasin statti, panin stati kütet peale ja masin käis.

14. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    dfq? Sa lasid 6 litra poole õhtuga maha?

15. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Aeg on tööle minna. :|

16. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Neegreid ka saab w? :roll:

17. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    võin tellida sulle ebayst.

18. hardstar

hardstar New Member

562
    0
    0
    Keegi oskab rääkida midagi Metrakit Thrower sumpsi kohta?Derbi Sendale siis.Sobib 80cc ka jne?

19. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    keegi aeroxile perf korras pidurisüsteeme / jahutussüsteemi / amorti jms ei soovi väga odavalt?

20. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Jaga seda lehte