RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    jp aga kuna kogemus sprei värvidega hea siis teen ka nii, sõber ostis mu vana masina mille värvisin spreiga 3 aastat tagasi ja värv ei koorunud. Aga kui hakkaks püstoliga tegema siis tuleks ka tõsisem summa maksta, spreiga on materjal+ 20 eur.

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
  3. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Davai, võite teha pakkumisi SXi kohta. Kui huvilisi pole, siis kevadel läheb müüki.
    Vahetan ise ära tagumised rattalaagrid, ees ja taga piduriklotsid, käigukastiõli, sidurikettad ja siis ka hind tõuseb 100 eurot.
    Selle aasta alguses sai vahetatud esiamortide õlid, esimene ja tagumine hammasratas, kolvirõngad, õlid jne.
    Sitta ma ei hakka müüma, sest tahan, et uus omanik oleks masinaga rahul ja ei peaks seda pikemat aega hooldama.
    Pilte saab mu teemast.

Küsimused ja lisainfo PSi kaudu. Tallinnas saab ka katsuda ja Eesti piires toon lisaraha eest kohale.

4. snr

snr New Member

925
    0
    0
    no mdea, ma värvisin taifuuni alguses mingi 25eur eest ära vist.
    lambikas sadolini, segasin lakime pärla sisse, roosa oli pärlmutter
    ühesõnaga, selle raha eest ostsin:
    Liitri sinist värvi
    Liitri krunti
    Roosa värvi mingi 400g
    Lakk

5. vurripoiss

vurripoiss New Member

95
    0
    0
    Seekord kui vilgutati tartus olin mina tõepoolest tagaistmel.

6. snr

snr New Member

925
    0
    0
    karl sa oled siis ka olnud, kui lubadeta maha võeti rajalt

7. madis'

madis' Member

912
    0
    16
    PELDIK, ÄRGE OSTKE JA ÄRA ENAM KIRJUTA SEDA SIIA, TEE MÜÜGIKUULUTUS VÕI MIDAGI, IDIOOT

8. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Tervitus,
    otsin proffessionaali, kel joonistamine rohkem kui käpas ning suudaks joonistada ühe pildi A4 paberile soovitatavalt hariliku pliiatsiga. Vajalik oleks näha eelnevaid töid. Rohkem ei oska nagu mingeid kriteeriumeid öelda. Seega, kes teab taolist isikut, kes tellimusena teeks mulle taolise pildi valmis (raha eest muidugi), siis palun teada anda mulle PS-i, kuna ei ole aega Chatil silma peal hoida. Tänud

9. Drone

Drone Member

353
    0
    16
    Kutid kumb on parem silinder minarellile, kas aeroxi stock 100cc või siis Italkit 70, ja kas aeroxi stock 100cc läheb üldse tavalisele aeroxi blokile?

10. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Booster is back! 8)

11. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    Kui suur lõpparve tuli? :D

12. Celica997

Celica997 Member

367
    0
    16
    [​IMG] Palju selle asja väärtus?

13. Z0ne

6,380
    1
    38
    Parkimine tasuta, puksiir 27 eurot :D
    Trahv tuleb alles 1. oktoober.

Raisad olid summuti alt võtnud, arvatavasti käisid külili ka vist sellega, sumuti kriimuline, mõlkis, summuti on mingi ainega üle käidud, summuti ja bloki vaheline polt puudub, vedrud on teist pidi peale pandud, tooretross maha võetud toorekangist. Numbrimärk on kõveralt peal, juhtub siis kui kicki lööd valesti, läheb jalg numbrimärgi peale ja väänad alla. Kütet tundub ka kuidagi liiga vähe, nagu oleks vahepeal paarutatud. :lol:
    Tagatule klaas pani ka arvatavasti tagaajamise käigus minekut.

14. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    mendid käisid lõbusõidul 8) aga esitad kahjunõude?

15. Drone

Drone Member

353
    0
    16
    Kutid kumb on parem silinder minarellile, kas aeroxi stock 100cc või siis Italkit 70, ja kas aeroxi stock 100cc läheb üldse tavalisele aeroxi blokile?

16. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    Kahju rollerist. Mendid nagu meelega võimalikult palju retsisid :|

17. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ei esita, praegu niigi paljude asjade peale silm kinni pandud.

18. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Italkit Alu 70cc 8)

19. gerton06

gerton06 Member

489
    0
    16
  20. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    kannatab palju portida seda , ning kanalitega mängida.

Jaga seda lehte