Kelle kätte mu vana honda x8r-s läks ? - võtku psi kaudu ühendust, kui keegi siit... üks kerge pakkumine ja pakkuge keegi ronti roxi v noh sellist millel ketasblokk, arvel ning tuled enamvähem töökorras, muidugi ka pidurid, vähemalt tagumine... gondlite seisukord suva, peaasi et enamik küljes oleks.. selle vastu: viewtopic.php?f=71&t=97410 Tartu hooaja lõpetamine: viewtopic.php?f=32&t=98745&p=1367566#p1367566
viewtopic.php?f=71&t=95927&p=1368010#p1368010 MÜÜA KORRALIK APRILIA SR50R. HIND KÕIGEST 1400. Kindla ostja puhul annab ka hinda tingida!!!
M: Aprilia SR 172cc Valget värvi . 800€ hind kuni 19.09.2013-ni 800€ ainult ! NB!!! ROHKEM HINDA ALLA EI LASE
Kas sa ei saa aru, et keegi ei taha seda ? Kes tahab, see vaatab müügi teemat. Närvi ajab, ainult sinu nn müümist aitavad postid siin chatis igal lehel ongi. Ja ausalt öeldes on see paras saast ka, vähemalt minu arvates.
mine arsti juurde kui sul närvidega probleeme on siis . hea jutt , vaatad pilti ja ütled et paras saast ? Sinu slider on üks paras saast korralikult krossi sõidetud sinu slideriga.
PORDITUD ITALKIT ALU 70cc SILINDRIKOMPLEKT MINARELLI HORIZONTAALILE PAKKUDA VAHETUSEKS !!!!!! VAHETUSEKS SOOVIKS STOCK SILINDRIKOMPLEKTI + MINARELLILE PUDIPADI ... 8)
jap ära spämmi seda koguaeg. ma võin paari klikiga teha nii, et sa ei kirjuta enam üldse siia. Fred: muidugi