Nii ta on, minuga hakati ka huiama kuna võrr on poest ostetud eelmise omaniku isa firma nimel, aga ostumüügi lepingu tegin kuti endaga. Nõuti mult ss lepingut, kus oleks kirjas, et eelmine omanik oleks selle oma isa firmalt ära ostnud. Ja see mis allkirjad ja nimed hooldusraamatus olid, ei kottind mutti üldse.
Seljuhul ma võiks enda Peugeot minema visata. Sellele hui saabki raami ju. Kõlbab ainult rallit teha seljuhul.
Ega linnas ei liiklegi, pole arvel ju. Ei ela ka linnas. Aga tähendab, et kõikidega huiatakse niiviisi nüüd või ainult mõndades kohtades? Kui jah siis pakkuge pisimopeedi dokumentidega masinaid, raame, ronte.
Selline jama siis, et müügileping oli mul valesti vormistatud natuke, no lepingus on kõik asjad olemas, aga valedel kohtadel ja müüja isikukood oli puudu, sest ta unustas panna ja siis ta vanema allkiri oli ka puudu, kuna ta ise oli 17. SIis kas ei saa kohe arvele võtta või oli lihtsalt halb töötaja? Kuna pärnu ARK-is tundus küll, et kõik töötajad on seal pigem palga pärast kui töö, suhtlemisoskus täiesti 0, või sisi peaks kuidagi mingid suvalised allkirjad panema ja ütlema, et toimib? Või siis kui ma ei saagi eelmist omanikku kätte, siis kõik trahvid lähevad tema nimele ja mul on täiesti poogen mis edasi saab, kui ta ise ei anna oma andmeid.
kui isikukood puudub siis ei saa, mul oli müüja 17 ja töötaja lihtsalt viitas sellele ja lasi sõlmimis kuupäeva edasi lükata ja niii müüa 18 saigi.
No ei vea, läksin arki, ütles kohe, et maksa riigilõiv ära, oma 11€ maksin ära ja siis ütleb, kuule sul pole isikukoodi, tule tagasi isikukoodiga. Õnneks tuttav saab ta isikukoodi kuidagi ja siis panen suvalised andmed sinna ja saab ikka arvele enda nimele arvan.
viewtopic.php?f=66&t=99032&p=1371135#p1371135 MINARELLI VARUOSAD !! 100% KÕIK OLEMAS !!! viewtopic.php?f=66&t=99043&p=1371263#p1371263 MALAGUTI F15 ARVEL KERE (Raam, Gondlid, tuled jne.) - 75€
Aidake sõpra : eile tulin sõites koju masinaga, hommikul hakkasin käima panema, kick oli raske, pole jõuda lõõnud, aga alla ei läinud, mõtlesin et käik sees, panin siduri alla, lõin kicki, siis nagu käis mingi raks läbi nagu oleks lahti murdnud midagi ja summutist bena tuleb, käima ei luba ,kust viga otsida ?
Ostke hea hinnaga väga korralik roller ära. Enamus aja seisnud garaažis, sest vanust piisavalt ning load ka käes.. viewtopic.php?f=71&t=98964
Kui kellegil on pakkuda piaggio mootorile mingi ammordikõrgendust kommi raha eest siis palun pakkuge!! 8)