RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Täitsa putsis, milline ''isa'' sa oled. Normaalselt ei oska oma arvamust avaldada v?

2. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    tra sa pakud siis igalpool oma sitast c16 , saa üle oma võrridest , ei oska sinusuguste puhul jobi.

3. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    lõpetage mõlemad ära!

muidu oblikas on myydud!

4. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    üks põhjustest miks noored poisid siin olla ei taha on ka see et igas näites kasutataksegi pm nende vanust nagu selleealised oleks kõik mingid sõimerühma lapsed ja mida kõike veel

5. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    *PIIKS* olge lihtsalt kõik vait! Mida te ilgute siin võrriklubis, kui teil asja pole siia...
    Ühesõnaga mõtlesin, et loosi läheb siiski ForRace või Shot, mis arvate? :p Kellegil pakkuda neid sumpse, siis PS!

6. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    ma ei ülbitse kellelegagi , minu arvamus on siiski yasuni r , millega kergem timmi saada.

7. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Topi enne shot,selle sumpaga saab iga silindri hästi timmi :p

8. Ivan

2,079
    6
    38
    Pakuks ka siis keegi Minarellile :lol: Eelmine talv oli ainult Minarelli jupid, praegu ainult Piaggio, masendav.. Täpselt see mida vaja, seda pole.. Eelmine talv sama kamm.

9. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Mis sellest järeldada oskaks... kõik ehitavad aeroxeid ? :lol:

10. Ivan

2,079
    6
    38
    Pigem seda, et minarelli rondid varuosadeks tehtud ja nüüd hakkavad poiste hooramisest juba vaikselt piaggio rondid tekkima. :lol: Pidasid veits kauem vastu...
    Tegelt seda põhjust ei tea iial, see nii hooti, eks nüüd mõne aja pärast ole veidi rohkem minarellit ka loodetavasti. Ehitatakse mõlemat, vale õelda, et ühte rohkem või teist vähem, kuid ilmselt minarelli veits rohkem levinud jah.

11. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Osta kasutaja vladusik käest piaggiole Shot. Moodi veits ümber ja saadki minarelli oma. :lol:

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Piaggio forever bitches 8)

13. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    kellelgi mingit 30euri ringis maksvat sumpsi pole pakkuda? mis liigutaks stock silkut vähe normaalsemalt edasi. Eriti tore, kui Harjumaal asuksite. Piaggiole siis.

14. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    oma vana r-i sumpa saaksid mingi 15-20euriga leovince zx

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    No aga äkki arutaks ss asja ps'is edasi??

16. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Sten Lang müüb mitte mina

17. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    sten lang ehk record

18. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Minarellid tehakse enamasti osadeks, kuna aeroxite hinnad on nii all, juppide eest saab lihtsalt rohkem raha.

19. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    tehakse osadeks... Aga pole müügiteemade all palju neid roxi osade müügimehi.

20. B3parts

B3parts New Member

22
    0
    0
    Kas alguses ei saagi kasutaja ps saata? Jube niru süsteem seljuhul teil, mulle kirjutatakse aga vastata ei saa. Moded kes mu poste üle loevad võiks juba aru saada et ma pole mingi bot ja võiks selle postituse kontrollimise maha võtta minult ja ps-ide saatmise ka aksepteerida.
    Aitäh sellele asjalikule modele kes mind kuulda võtab!

Jaga seda lehte