üks põhjustest miks noored poisid siin olla ei taha on ka see et igas näites kasutataksegi pm nende vanust nagu selleealised oleks kõik mingid sõimerühma lapsed ja mida kõike veel
*PIIKS* olge lihtsalt kõik vait! Mida te ilgute siin võrriklubis, kui teil asja pole siia... Ühesõnaga mõtlesin, et loosi läheb siiski ForRace või Shot, mis arvate? Kellegil pakkuda neid sumpse, siis PS!
Pakuks ka siis keegi Minarellile :lol: Eelmine talv oli ainult Minarelli jupid, praegu ainult Piaggio, masendav.. Täpselt see mida vaja, seda pole.. Eelmine talv sama kamm.
Pigem seda, et minarelli rondid varuosadeks tehtud ja nüüd hakkavad poiste hooramisest juba vaikselt piaggio rondid tekkima. :lol: Pidasid veits kauem vastu... Tegelt seda põhjust ei tea iial, see nii hooti, eks nüüd mõne aja pärast ole veidi rohkem minarellit ka loodetavasti. Ehitatakse mõlemat, vale õelda, et ühte rohkem või teist vähem, kuid ilmselt minarelli veits rohkem levinud jah.
kellelgi mingit 30euri ringis maksvat sumpsi pole pakkuda? mis liigutaks stock silkut vähe normaalsemalt edasi. Eriti tore, kui Harjumaal asuksite. Piaggiole siis.
Minarellid tehakse enamasti osadeks, kuna aeroxite hinnad on nii all, juppide eest saab lihtsalt rohkem raha.
Kas alguses ei saagi kasutaja ps saata? Jube niru süsteem seljuhul teil, mulle kirjutatakse aga vastata ei saa. Moded kes mu poste üle loevad võiks juba aru saada et ma pole mingi bot ja võiks selle postituse kontrollimise maha võtta minult ja ps-ide saatmise ka aksepteerida. Aitäh sellele asjalikule modele kes mind kuulda võtab!