RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Rollerite hinnad pigem alla läinud selle pärast, et nüüd tulid ju need load, mis maksavad mitu sada eurot ja kindlustus, mis samas ei ole kallis, kuid siiski lisakulutus.

2. kert

kert Member

772
    0
    16
    No kõige esimeseks asjaks võiks öelda, et masu ajas alla. Mäletan väga hästi, kui endale sai soetatud. 2008 olid veel hinnad laes, mäletan veel mingisugust peldikut sr 50 mudelit ei mäleta, kuid minarelli LC. Antud isend maksis suurusjärgus 7000-9000 eek. Täiesti stock, ülevärvitud sitasti, amordid täiesti perses(totaalne batuut), munnigi edasi ei liikunud. Jätsin selle ning avastasin ühe aeroxi millega ka ostsin. Värvimata, vigadega... Hinna jätan enda teada, kuid kui nad oleksid ära värvinud, siis soovis saada 15-16k eek. Sai siis ka veel üht aeroxit uuritud, täiesti korras ning stock va yasuni r, 15500eek.
    Ühesõnaga olid alles hinnad tol ajal. Järgmine aasta...
    No oi kuidas ma kahetsesin, et jsut siis sai ostetud, kui ma ostsin. Selleks ajaks oli masu jõudnud siia. 70cc lahja pill juba mingisuguse 9000-10000eek müügis. See hetk, kui ma ostsin, võis vaid unistada sellsitest hindadest.
    Ühesõnaga mida ma tahan öelda, et masu alustas nende hindade langetamist. Muidugi ei mäleta ma seda, mis maksid mingid üüber tuunitud pillid. Kuid muidugi siis ei liikunud ka väga palju mdea mis tuunitud pille. Üks popimaid pille tol ajal oli Gert? puna valge aerox :D

Aga no eks need load, arvelevõtud, jne kulutused ole neid veelgi alla ajanud. Võrreldes kunagise ajaga(kasutaja mul ju siiski al. 2007), siis olid ka vähe teist sorti inimesed siin. Korralikud projektid, tegeleti masinatega korralikult(loe: peldikuid liikus vähe). Ehk nüüd ole neid pellereid rohkem ka tänu madalale hinnale ning keegi ostab, midagi ei meeldi müüakse edasi jne jne jne hakkabki see surnud ring käima kuni jõuab kellegi kätte, kes osadeks masina müüb.

Samas mõelda seda, et mõnesmõttes ka hea, et hinnad langenud. Enam ei pea erilist raha välja käima, kui miskipärast on soovi roller osta. :roll:

3. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Uuele generatsioonile hea, vanadele suht kurb vaadates, mis raha rahakotti tagasi tuleb.
    Ntks kui mina alustasin, siis alla 15k kindlasti ühtegi vähegi normaalsemalt Streeti, R'i vms ei saanud, ainult peldikuid müüdi odavamalt- nüüd saab aga pmst iga teise Aprilia selle raha eest.
    Ma olen tohutult õnnelik, et ma ei ostnud endale tol ajal Apriliat või Yamahat ja sain küllaltki hea hinnaga oma esimesed masinad, kuid kurb on ikka vaadata, mis seisus turg on.
    Kuid kindlasti on üks põhjus just nö eelpool mainitud surnud ring + siis veel igasugused pellarid, mis viivad hinnad alla, sest teised ei saa oma korralike masinaid müüdud ja hinnad aina langevad paanikast ja langevad, et jumala eest lahti saaks ja nüüd me olemegi siinmaal. Ma loodan, et enam hinnad väga ei kuku.

4. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Kui mina näiteks panen oma Ri müüki kevadel, siis panen ainult sellise hinnaga 1500.- ja mul täitsa pohhui,et selle raha eest mõni rullnokk,saad endale e39 osta või midagi muud. Paljud veel mõtlevad,et rolleri hind peab olema madalam kui bmw oma. :roll:

5. kert

kert Member

772
    0
    16
    Tore, et keegi veel sõna võtab :).

Kuid ma arvan, et need hinnad kukuvad veel. Ma arvan seda sp, et :
    1) Uusi/tutikaid rollereid tuleb vähe peale(vähemalt teemasid pole uutest masinatest, sp ka eeldan seda), järelikult jääbki järele vaid praegused pillid. Ehk siis nende aasta arv ka tõuseb ning see ju ka üks põhjustest. Kes ikka soovib omale 15a vanat pilli 1300eur eest? :D:D
    2) Tuunitud pille on ohtralt ning tihtipeale need ongi sellised peldikud, et jube.
    Minu arvates nt sellest kahju, et stock pillid pole hinnas. Igati tip top oleks saada ju omale stock pilli, mis pole lahti käinud, korralikult tehtud hooldused ning kerge tuuninguga nt sport sumpa ning vario saab masina väga hästi liikuma. Väga pommikindel ning sõidad palju palju maha ilma, et midagi juhtuks.

6. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    ÕIGUS!!

7. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    Lühidalt, asjade hinnad kukuvad kuna müüakse igast sitta ja perse keeratud masinaid. Ning kui keegi kõrval küsib "sama" masina eest kõvasti rohkem raha on ta hulluke kõigi silmis ja võibki suurt summat ootama jääda. Kuid selle jätavad kõik kahe silma vahele, et hind vastab kvaliteedile.

8. kert

kert Member

772
    0
    16
    Õigus ka siia :)
    Saab ka lühidalt öeldud, kuid mul venib see jutt alati pikaks :D:D:D

9. Ivan

2,079
    6
    38
    See jutt mulle meeldib. Eriti meeldivad mulle inimesed, kes rolleritest mõhkugi ei jaga ja panevad hinna suuruse järgi paika :p Ehk siis, igasugused tsinsud on millioneid väärt, aga näiteks minu Dio 25 euri- sellist tädikest tean külapealt :p
    Tegelikuses on probleemiks ka rk ise, siin saabki tavaliselt kõige hullemat kriitikat hindade osas- samas siit käivad ka kõik peldikud läbi. Müügiportaalides hinnad veel üsna asjalikud, kuigi ka kurvad, aga võimalus saada korralik pill on ka suurem.
    Kahju vaadata, et portaal kui selline on välja suremas, ega neid rollereid nüüd teab mis palju ka vähemaks pole jäänud, kuigi on, aga siiski- mingi teine kala on sees( load lubadeks).

E: Kusjuures väga ulme ja minu jaoks ülekohtune on see, et supermotode hinnad ei taha kohe üldse kukkuda- ei tea miks kõik neid tahavad. :lol:

10. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Jumala õige jutt sul on, Ivantsik! 8)

11. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Ilmselt ma ei pea muretsema, sest SMide hinnad ikka veel samal tasemel, kui mitu aastat tagasi. pff
    Huijatki- eks kui ära ei osteta, tuleb hinda alandada.

A täna sõbrapäev-mönusat söbrapäeva siis. :p

12. kert

kert Member

772
    0
    16
    Kirjutan ka veel midagi juurde.

Mul nt veel see mõttes, et palju nö ülistatakse just Aeroxit ning SR-R. Mäletan ka veel, et varem ka sellest juttu olnud, et kõik soovivad vaid Roxi ning SR-R. Teised kvaliteetsed rollerid nt. gilerad, piaggiod jne jäetakse kõrvale. Ehk välimuse pärast? Ei tea ei oska öelda. Kuid kuna paljud huvituvad Rox/SR-R siis ka teisi rollereid ei soovita nii palju ning paraku ka sp hind langeb neil, et lahti saada lihtsalt neist?
    Aga no mida ma veel tähele pannud Aeroxite puhul on see, et kui kätte saadud, siis tuleb välja, et nii ebamugav jne ei meeldi üldse ning müüakse edasi/või masinal midagi viga. Paar juhust sellist olnud ning on ajanud mind naerma küll see :D Algul vaid piltidel/linnas näinud, kuid kui peale saavad, siis otsus muutub... :D

Nt. minu arvamus uuele Runnerile on küll väga 5+, sain ka kunagi sellsiega uuega sõita ning väga kõva minu arust.

13. Ivan

2,079
    6
    38
    Minu väike arvustus esimeste masinatega, mis pähe tulevad ning millega olen kokku puutunud:
    1) Aerox- kuna mul on endal ka üks isend garages, siis kratsin siiani kukalt miks seda ülistatakse- minu jaoks vägagi ebamugav isend. Välimust tal on, mootor hea ning küllaltki hea juhitavus oma kaalu kohta + palju juppe saada ning mootor lihtne, kuid siiski jätaksin ostmata.
    2) Sr-R- leidub plusse kui ka miinuseid, Street kui R'i vanem vend meeldib sõiduasendilt rohkem, lisaks minu jaoks mugavam. R'i plussid Streedi ees minu jaoks vaid tuled ja kui seda plussiks saab nimetada siis edevam spido- kokkuvõttes eelistaksin ise Streeti, kui vähegi normaalsed tuled saaks. Tagaistujale R parem, samas Ril kallutades annab tunda, mis pomm ta on.
    3) Uue kerega Runner- ei ole ühtegi paha sõna välimuse ja mugavuse suhtes, tagaistujal vägagi mugav, eesistujal ka, kuid Quatronove juhile mugavam.
    4) Nrg- ei ole küll õnnestunud sõita uue kerega NRG'ga, kuid minu lemmik kuuldes ka teiste kommentaare.
    5) Benelli Quatronove- mootor on täielik pask, edasi see ei astu, kuid juhi isteasend ning ruumikus annavad plusspunktid. Lisaks spido väga hästi välja kukkunud, tagaistujale küllaltki ebamugavalt kõva + kinni hoidmis rihm pole kellegi asi.
    6) Kymco Super 9- kõik on vägagi ok, kuid natuke võiks kiirust ja kiirendust rohkem aretada.
    7) Keeway Matrix- Jalgadel vähe ruumi ja astub kehvasti edasi, kuid välimus täitsa ok.
    8) Keeway Fact- Üllatavalt mugav hiinakas, kuid mootor on siiski stockis jama.
    9) Yamaha Neos- Üllatavalt mugav ning mõnus masin, tagapidur küll trummel, mootor AC ning välimus pole nii hea, kuid siiski eelistaksin Aeroxi ees.
    10) Honda Dio- Väle nagu gasell, igati visa asi- vedrustus tahab ära surra. Juppe väga saada pole.
    11) Cpi Aragon- jällegi täiesti okei masin, kuid mootor on siiski see, mis mind ei rahulda.
    12) Freedo 6/Zipp Zipo Simply- väga kena hiinakas, ketaspidur, 4T'na minuarust mõistlik valik, 2T'na jällegi mootor jääb ette.
    13) Derbi Atlantis- mugav, pole väga hea välimusega, kuid astub hästi edasi. Juppe pole väga palju.
    14) Sym Yet Sport- väga mugav, küllaltki hea välimusega. Juppe on, kuid mitte väga palju.
    15) Suzuki Sepia- minu silmis veidi vähem õnnestunud, kui Dio- mootor veidi kehvem ning gondlid kandilisemad.
    16) Piaggio Typhoon- küllaltki ruumikas, mõnus väike, väga pehme istmega, astub hästi edasi.
    17) Yamaha Jog R- mugav, astub hästi edasi- midagi kehva nagu õelda ei oska.
    18) Honda SFX- suureks plussiks, et ketaspidur ees, küllaltki hea, kuid ülekanne lühike.
    19) Freedo 2- hiinaka kohta suht õnnestunud, ruumikas jms.
    20) Freedo 1- veidi vähe ruumi, kuid täitsa OK hiinakas.
    Need on esimesed mõtted, mis mul pähe tulevad- võite ka täiendada ja vaielda.

14. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Mingi narkojoobes vennike oli sõbra derbi senda eest pakkunud 500-600 euri, minu boostri eest 100-150. :roll:

Nõustun nii keeway'de, ning typhooniga. Keewayde taga istudes pole olemas rohkem ebamugavamat kohta, pool perset raua peal istuda. Samas pole aga probleem sõiduajal telefonis surfata(mida olen isiklikult suht tihti ka teinud :lol: ) või kasvõi laptopis istuda.
    Sym Jet Sport on seni kõige mõnusam roller millega ma sõitnud olen, ainsad mis lähedale saavad on uuem ja vanem runner. Typhooni iste on jumalikult pehme, kuid kaua istudes jääb minul selg kangeks. NRG on minusilmis ülehinnatud mugavuse osas, pole ta midagi nii ulmeliselt head.

Aeroxite osas oskan nii palju öelda, et sõltub täiesti kuidas kellelegi. Minu silmis on aerox üks parimaid tänu ehituse lihtsusele, heale mootorile ning järelturu juppide hinnale ning kogusele - kõike mida hing võib ihaldada, võib leida. Suurimaks miinuseks mis oskan tuua, on tõesti istumisasend, mis on tehtud vägagi nö "sportlik" - kellele sobib, kellele mitte. Juhitavuse osas tundub aerox enda tegeliku suuruse kohta väga-väga pisike, võrreldes näiteks vana runneriga, millega esimesele ringteele minnes ma kartsin et sellega ei ole võimalik nii järsult pööratagi. :|

Freedo 6/Zipp Zico Simply't ei soovitaks väga, pigem võtta tavaline hiinlane, kuna kogemusest jõuan öelda et trummelpiduriga hiina mootorid on vastupidavamad ning korralikumad(kui veab muidugi ning ei juhtu praak olema), lisaks ei oska hiinlased nähtavasti elektroonikat väga hästi toota, pidevalt kannatavad nad elektroonikamuredega, eriti spidomeetritega.

Apriliad üleüldiselt on koos aeroxitega ülehinnatud, aga mis sa nüüd - kõik 13a pojad peavad ju ESSERRI või ROKSI seljas olema, muidu pole nad sõprade ees tegijad.
    SR-R mulle endale väga ei meeldi, sirge peal vägagi stabiilne ning üsnagi mugav roller, kuid kurvis kallutades on tunda selle tegelikku massi. Samuti pole suur fänn ei Piaggio mootori ega SR-R'i enda ehituse koha pealt. Väga meeldib aga SR-R'i spido ning väga head esituled.
    Streedi suurim miinus on seasilmad, mida nimetatakse tuledeks - ei näita mitte tuhkagi, ainus variant on vahetada tuli vanema SR'i reflektortule vastu. Mugavuse kohalt võin öelda et ees on hea, taga on aga pidev hirm ära kukkuda, lisaks on taga suhteliselt kitsas.

15. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    pakkuda rollu
    PS

16. Elavpõrgu

Elavpõrgu Member

495
    0
    16
  17. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Roller mingi telefoni vastu:
    /viewtopic.php?f=71&t=100222
    Asjaga kiire, eriti oodatud Samsung Galaxy S3 jne. Tehingut saaks teha see nv või järgmine. Kellel huvi see võtku ühendust PS kaudu.

18. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Tahaks ka kunagi elus rolleriga proovida sõita :roll:

19. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    kao tartu siis :D