et siis kolb vajab sissesõitu tere tore.Rõngad vajavad sissesõitu ja see võibki olla pikem sissesõit kuna paljud ei lase oma silindrit ÕRNALT hooniga üle,et rõngad end sisse töötaksid(juhul ,kui tegemist malm silindriga).Kui tegemist on juba silindriga mille läbisüit suur siis kulub silinder ovaalseks ja ,kui panna sinna sisse uus kolb siis sõidadki nii kaua ,kui rõngad silindri järgi ära kuluvad.Ise teen alati õrna hooni peale ja piisab korra kohapeal tuksumisest ja väike paari kolme kildine ring ja asi korras.
kuna r1400 sai müüdud, ostan minarelli horiz summutit eelistatud on malossi toodang pakkumised PS võiks käia kokku mhr replicaga
Turu kõige odavam, täiesti töökorras, uue kerega rs 125 http://bike.motors24.ee/vehicles/424302 ... &sort=paid
MBK Booster NG-le lähevad ilma mingisuguste muudatusteta Aprilia veljed alla? Või peab bloki ära vahetama?
Nu nii targad, rääkige nüüd, kui mu Keeway Coccia tahaks sõita üle 60 km/h- mis ma siis tegema peaksin
Ahjaa, arvestades seda, et ma pean 10 postitust siia tegema, siis küsiks veel.. Palju peaks selleks rahaliselt kulutama?
Ahjaa, kas keegi oma rollule sigarisüütajat koos USB pesaga ei taha? Omal panin ja iilgelt hea on pikemate reiside ajal raadiot kuulata telefonist ja samal ajal seda laadides
Kui saaks nüüd kuskilt sellise, mis ka sõidaks, siis vast võtaks odavalt ära küll.. lõhkumiseks ja harjutamiseks