Kuidas ma saan 10 postitust järjest teha, kui igaühe peab moderaator üle vaatama? Nii ei olegi ju võimalik seda jada paika saada.. oleneb ju sellest, kuidas seda kontrollitakse ja millises järjekorras need vaadatakse
Ma juba vihkan seda lauset: "See sõnum on edukalt postitatud, aga selle peab üle vaatama moderaator enne, kui see avaldatakse. Sind teavitatakse, kui su postitus on heaks kiidetud" pekki küll
~Kuna ette tuleb ikka see vastik tüütu "See sõnum on edukalt postitatud, aga selle peab üle vaatama moderaator enne, kui see avaldatakse. Sind teavitatakse, kui su postitus on heaks kiidetud"
Täiesti võimatu on niimoodi postitada, kui peab ootama 3 päeva aktsepteerimist! mul on selle aja peale kiire juba möödas
+1, 4t-ga mitu aastat tegelenud ja sõitnud, nüüd tahaks midagi uut ning mis liiguks ka normaalsemalt. 2t võrreldes 4t-ga suhteliselt nagu öö ja päev.
oleneb tegelikult täiesti mootori suurusest, 50cc ei kõlba 4t kuhugi, aga sellest ülespoole 125-500 on täiesti korralikult 4 takti.
250cc 2T Kawa peeneks ajada on ikka fun :lol: Muidu jah, ma alla kahepoole ei hakkaks 4T peale mõtlemagi.
turu odavaim ning täiesti töökorras, hüpake peale http://bike.motors24.ee/vehicles/424302 ... &sort=paid
Nojah, mis teha, kahjuks toimub juu neljataktilises kaks korda vähem plahvatusi kui kahetaktilises. Väntvõll pöörleb sama kiiresti, aga ei ole igal pöördel plahvatuse poolt kiirendatud.