keegi kellel on 50cc stock ja 21mm dellorto mis vahemikus teil düüs on mul ilgelt väike ja ikka uputab ära küünla
PAKKUGE SUMMUTIT MIS TÖÖTAKS KOKKU MALOSSI MHR REPLICAGA (YASUNI C16 -C21; MALOSSI SUMMUTID JNE..) AEROXILE
Kas selline asi on legaalne ja võin sõita nii? Pildil on pidurituli peal, aga muidu kui pidur lahti lasta, siis on natuke halvemini näha. Kui seljataga täpselt olla, siis on suht ere ja siis tule suunasin natuke alla, kuna muidu pimestab vist teisi, see oli sitaks erk kui otse vaadata sisse. Ja nr laud kas tohib ka nii olla?
On näha, ma painutasin just seda nii, et oleks tagant näha, ta ei ole küll otse 90 kraadise nurga all üles, kusagil sinna 70-80kraadi juurde. Lihtsalt kas enne keegi on nii sõitnud ja maha ei ole võetud?
tohib küll, sõbra x-ray'l oli ka taolises kohas ja ainus asi mille pärast mendid vingusid oli see, et seal polnud valgust aga nagu näha siis sul valguse probleem lahendatud, asukoht neid ei häirinud aga eks oleneb kindlasti ka mendist
Jätan ta siis sinna, mul ei meeldinud see suur ja lai nr märk seal masina taga. Võibolla tulevikus tõstab prooviks ainult tule üles, aga nr märgi jätan koopasse. See sitaseks ei lähe seal?
Eks ta ikka läheb. Aga keegi nuriseda küll ei tohiks. Tuttav lasi eelmine suvi LC4-ga ringi ja nr oli samas kohas ja keegi ei tulnud midagi ütlema.
Pakkuge keegi toorest, seal kus see toores, mul ainult seal see kõver metall jupp ja vedru, aga oleks toore trossi vaja ja toorest, vahet pole kas automaatne või manualne, peaasi et töötaks. Jalad haiged käima jooksmisest
MIs sinna läheb siis ma ei saa aru? Mul enne derbil oli lihtsalt siuke kang mille üles tõmbasin ja siis enne oli ka sxil, aga sxboyka tahtis ise endale toorest ja ma andsin talle veel kaasa ühe :d nüüd mul pole