Otsis tegelt 2t masinat vist... Igatahes, varuosadeks: viewtopic.php?f=66&t=103587 Pakkuge vahetusi: viewtopic.php?f=74&t=103609
tere on üks küsimus mis boost battle annab? on mõtted stock masine osta kuulsin kuskil et see annab kiirus ja vaike kütusekulu?
Pole küll kõige õigem seda vast seletama, kuid kui õigesti mäletan, siis, et boostbottle midagi juurde annaks, peab selle ruumala olema võrde silindri ruumalaga vms, kuid mida ja kui palju juurde annab, sellest pole õrna aimugi. Minu jaoks on see lihtsalt pigem iluvidin :lol:
mul oli boostbottel, tegin nn juhendi järgi siis esimene et jah see peab võrdne mootori mahuga ja lisaks peab paiknema karpast kõrgemal, peab olema ühendatud kkollektori juures. Ütleme nii et ma ei märganud erinevust jah noh kui see oleks kasulik ilmselt seda kasutataks võidusõidus ka.
Kui tahan masinal segada õli bensiiniga ise, siis on vaja võtta õlipump ka maha? (Minarelli vertikaal mootoriks)
Ei , ma ka hiljuti võtsin endalt maha ,siis lihtsalt võtsin õlipaagi alt ära , selle karpa ja õlipaagi vahelise vooliku võid lühemaks lõigata ja sinna pane ette mingi kruvi vms ,ise ma panin poldi , poldi ümber panin tiiru isoleer teipi ja et ikka mitte mingil juhul lisaõhku ei saaks ja siis topid selle sinna vooliku otsast sisse , nagu niipalju kui saab ja siis võid veel sellega kinni tõmmata mis keerates läheb väiksemaks ,mis voolikute küljes on üldjuhul , ei tule nimi meelde praegu , ja siis segad bena ja õli ära ja annad kuuma Ma ise segan 1:50-le kui on 50cc siis soovitan sama sul