ega suurem karpa ei tähenda, et see hakkab aiavooliku moodi kytust laduma. Suurem karpa tähendab, et sellel suurem siiber, mis võimaldab ajaühikus suuremal kogusel õhku karpat läbida, see kui palju sellele õhule kytust segatakse sõltub dyysist, nõelast, ujuki asendist ehk see on seadistav. Spordile ja eriti porditud spordile on 21 täiesti paras.
Tervist rahvas, avastasin täna, et mul mingit tulekindlat hermeetikut jne, siit ka küsimus, et kas seda võib kahe blokipoole vahele ka panna? Kuna on rootsi keeles ja ühtegi arusaadavas keeles teksti peal polnud siis ei õnnestunud sealt midagi selle kohta välja lugeda.
Endalgi kuuma kannatav musta värvi aga järgmiseks päevaks, kui sai üks detail kinni lastud, murenes see tükkide kujul vahelt välja. Vali ikka selline mis kütusele ja õlile vastu peab, ehk spets mootori oma.
Jah, nagu minaise ütles, ära pane mootori vahele mingit suvalist hermetsi vaid kas õige hermets või õiged tihendid.
mootorit kokku pannes määritakse silikooni väga õhuke kiht,nii et silikoon kuskilt vahelt välja punnitama ei hakka ja jääb ilusti pidama.kui nii lihtsaid asju ei tea on asjalikum maksta et mootor kokku pandaks,siis saab sõita kah
mulle räägiti ka seda juttu enne kui oma esimest mootorit kokku panin, tulemus oli see, et piaggio vesipumbakoda hakkas lekkima. lisaks kui paned liiga vähe, siis hakkab õhku imema blocki vahelt.
MJ mis sa oma närve ikka kulutad, see 426f tarkpea on rollerimüügi teemades ka oma hinnatarkustega koti pähe saanud poistelt mis koliseb.
ära ole nii kindel,et ei liigu,125 4 takti hiina enduro mootorratas jäi maha lõppkiirusega.ma vähe uuendan ka masinat,normaalsed amordid,tõhusamad pidurid ja mootorisse natuke kw ja juurde.loomulikult jääb ära 80cm3 kolb ja silinder
Hahahahhaha, vahel pakub su tekst nalja kah. 125, 4 takti, hiina, need 3 asja kooslusena on kõige halvemad mida sa kunagi oma elus kuuled. Ma arvan, et enamus masinaid siit kiirendab sellise asja ära. Mida need amordid sulle veel annavad? Ei oska hooldada? Taha võid panna suurema ketta, aga rsil on ees täiesti normaalse suurusega ja see on mopeed mitte mingi bike nagu sina oma rsist arvad. Muidugi jääb ära 80cc sinupuhul, kuna sa ei jaga nendest asjadest midagi.