tolvan küll, kui sa ostsid selle, siis sa ju arvestasid, et teed asja korda, nahka sa ostsid kui sa korda teha ei oska? Ja kui ei oska no siis on ju sõpru kes jagavad asja....
Ma sinu asemele ei sipleks siin nende taburettidega ja säästaks oma aega ning närve. Nagu näha oled siin juba oma margi täis teinud ning kõik võtavad su juttu juba puhta naljana ja ootavad millal saaks sulle ära panna. Kui sul ei ole piisavalt ressursse, et ülal pidada ja hooldada seda kaherattalist siis ma ei soovita sul tegeleda nendega, vaid leiaks omale odavama hobi ning naudiks seda.
tra mdea,rk ikka nii väga putsis omadega,logid sisse ,pm kõikides teemades käib üksteisele ära panemine ja niisama sita nokkimine ,aganoh ..
Või lihtsalt laseks RK-st konto kustutada and no problems Muidugi siin saab head iba suust välja ajada :lol: Pole selliseid sõpru kes jagaks asja, nad ka aint sõidavad. Perse läheb siis viivad remonti. Ja kus ma seda öelnud olen et korda kavatsen teha.
ahoi olen Herko4 ja kallid administraatorid uurige äkkist te saaksite ikkagi kuidagi bannedi maha minult?
Tervist, oleks pakkuda kinkekaarte sõitmiseks Tallinn - Stockholm kuni neljale inimesele B klass kajutis ning Tallinn - Helsingi reisil Star klassis kuni kahele inimesele. Hinnaks 25€ Kinkekaart kehtib reisi broneerimiseks perioodil 09.09.2012 - 22.12.2012. Kinkekaart kehtib reisimiseks perioodil 09.09.2012 - 31.05.2013, v.a 30.12.2012, 31.12.2012 ning eriväljumistel. Tasuda tuleb juurde sadamamaks. Lisainfo ps.