Väga loogiline lause. Selline aerox maksab äkki 400-700€, autot omava inimese jaoks veelgi vähem. E46 rondid algavad 1200€, diisel 2000€ Sa jäädki seda müüma, eriti vastu talve.
Ostke omale Yamaha neos. tehke omale tagarattapill Hind ainult 300eeki Tingi ka kui oskad. Vead: Karpa paigas ära puterdab ja uimab 40-50. esirehv. set Giannelli NRX Malossi MHR 2000 vaario stage6 rihm. Tulge seisab haapsalus ja ootab ja nutab et uus omanik ei tule järgi :roll:
Kellelgi vedeleb Minarelli horisontaal mootoriga masina raami garages (dokid jms savi, peaasi et sirge) või minarelli horisontaali mootori juppe ning soovib midagi nt mõne E34 jupi vastu vahetada siis andku ps'is teada mida tal pakkuda on ja mida vastu oleks vaja saada.... Mul on vaja kõike peale bloki ja reduktori
vb nii ta on aga plaanis uus karpa 19mm soetada ja uus kolvikomplekt. kui see kuu keegi ei osta ss teen masin ära ja uus paintjob tuleb.
Davaika kutid, kevad varsti käes, kokkutulekuid vaja korraldada. KANDIDEERI AMETLIKUKS ÜRITUSTE KORRALDAJAKS: viewtopic.php?f=5&t=106658
eks asi ole selles ka et siin pole väga enam midagi teha... mingid 13-14 aastased ilastavad siin oma roxi või R'i peale ja huj keegi viitsib päevast päeva ainult roxide ja erride teemasid lugeda.... Keegi võiks miskit muud ka ehitada mis kutsuks lugema...
Diex teeb dio ju. Pole kysimustki. Mul benelli jne. Arvan et mul oleks motivatsiooni ka rohkem kui keegi tahaks uuendusi naha. Pole viitsinud midagi teha hetkel. Elu uritasin minagi siia sisse puhuda aga siis keegi mind toetada kull ei viitsinud.. toetan siis teisi Rait miks ise bemmi korda ei teinud xD
Polnud sooja kohta kus teha Ei viitsinud külmetada ka Selle nädala lõpus ilmselt bemm kodus tagasi ka