No vot ei tea mina, aga masinal lähevad mul praeguse setiga pöörded päris kõrgele, aga suvel sai alla proovitud leovunts tt'd ja no mitte emmigi tollega edasi ei liikund. Siiamaani olen sõitnud Artek nimelise summutajaga, mis peaks olema omadustelt enamvähem sama, mis yasuni R.
Shot kõrgete pöörete jaoks,stockile ta ei pruugi hea olla,aga eks saad teada vaid proovides.70cc alu silindritele sobib küll.
täna sain siis oma Aragoni käima pandud, aga tekkis selline viga, et miks mul hakkas raam erinevatest kohtadest sädemetega vilguma ? masinal mass jne kõik korras, juhtmestiku pole näpitud, aga mingipärast hakas sädemetega raami peal viskama
istu endale sisse see põhja valgus ja need ledid, naljamees :| aga problem juba solved. asi oli selles et natuke lund satus juhtmete peale, kahjuks ei näind et mõnedel juhtmetel oli mingitmodi isolatsioon maas, samas juhtmed käisid vist vastu raami ja tekkisgi see huinjaa
Keegi oskab ütelda kas stock silindri saab kinnise e5 koonukaga normaalselt tööle kui on ka 17,5 karpa?