jah, võistlus rattaga oli nii et pm 2 nädalat seisis küte paagis ja ei töötanud enam niihästi. kui õli ka paaki segatud siis õli jääb ju alles, see ie taha kudagi plahvatada. ma ei ütle nüüd et kõik see bena ära kaoks vaid lahtub suht
viewtopic.php?f=45&t=89858 Võtke lumelaua varustusele ligi. Keegi ikka midagi vajalikku talveks leiab ju
Toores ühendamata :lol: aga ma arvan et peaks pika tagumise peale või mingi asjaga soojendamisel ikka minema. Aga hetkel mõtlen kuidas kick korda teha kuna enamus ajast kick paneb mööda ja vedru pole kh ühendatud. Mul eelmisel masinal mis töötas küll küte lahjaks ei läinud
elektritoores on kogu aeg peal kui juhtmed ühendamata, lambakene. ma arvan et pika tagumise peale sa muutud idioodiks või saiaks aga juba ammu mahakandmisele määratud roller sõidukõlblikuks küll mitte. edit: anna andeks, unustasin, sa juba oled idioot. tao edasi
Kellegil foorumis ka STR8 firma dh lenks võrril peal ?? Tahaks teada lenksu pikkust, kuna SA's pole, Camexis ja CN-Partsis ka pole... Mujalt otsida enam ei viitsi. Ettetänud, illustreeriv pilt ka.
kellegil minarellile sumpat pole pakkuda ? shot, trek, c21/c16, zx, r, athena racing, tehnigas reverse minarellile
Ou magnus,see lenks on 64cm.. Kradi ära lyhikest lenksu kyll ennerrgeele topi..pane laiem lenks 81cm vms sel juhul haigelt kena ja sebi 8cm puks ka, siis väga pano pill sul 8)
Ma ei tea hullult meeldib see lenks, samas bcd omad ka kenad, aga ei leia kroomi ja 81cm laiia ning hind ka 2x kallim , kuid tahan kindlalt kroomi, puksi panen kindlalt madala, kõrgega parem sõita küll, aga madal panom ... Muidu kasutaja KTM777 müüb yasuni c21, aga maitea, su polinile jääb see ilmselgelt kangeks E: Kellegil soovi 19mm dellorto karpa järele ? Manuaal toores ja jutud, täpsem inf. PS!
Aei c21 ja polini sport see pigem sama nagu supile peale juua säästukanget vms aga sa magnus sebi 81 lenks ja lihtsalt poleeri ära 8) Aga pakkuge led tagatuld roxile !