http://kirsimetsa.blogspot.com/ hiiumaal oli öösel kerge magnettorm vaata pilte Nüüd on aga teada, et magnettorm on muutumas erakordselt võimsaks. Eile kadus magnettormi ajal nii Kärdlas, kui ka Saaremaal, Triigis EMT levi.
Beats By Dre Tour kõrvakatest pole keegi huvitatud? Originaal koopiad (( samast tehasest hiinas, mis originaal beatsidki)) Bass identselt sama mis originaalide, metall osad, kõik jutud (( isegi seeria number on olemas)) 40Eur, kasutamata, Karp kiles. Kaasas kõik paarid otsikuid, mis originaalilgi ning ka see ümar kaasaskandmis kott vms... Huvi korral PS inimesed, pakkumine tõesti hea ja palju enam alles pole. (( olen vahendaja, aga info minult))
Mul isa kunagi Poolast pulll ipärast tõi mingid kõrvakad millel oli sisseehitatud raadio, aku ja mälukaardi pesa, tegu oli siis mad in chinaga ja kirjelduses oli HD heli, noo ma ütleks et lehma peer kõlab ka paremini kui see muusika mida need kõrvakad tootsid, aga 5 eurot pole ka mingi hind.
Täitsa usun sind, aga ega ma ise naersin alguses kohe välja, kui sõber pakkus. Kui kuulata sain siis mu jutt muutus, ega ma ilma asjata sitta ei pakuks.. Oma kõrv on kuningas ja proovimis võimalus oleks olemas.. Olen nii originaale kuulanud, kui ka neid ja täitsa ausalt öeldes, minu kõrv sel hetkel erinevust ei tunnetanud...