PUTS1 OTSI MEES NETIST NOH ! täiesti dibiil. Sellised kohad on siin lehel isegi vastu vaatamas nagu CAMEX ja CN-PARTS !!!!
Kas keegi Annaabis VIP on? Kui on siis oleks vaja neid kahte faili http://www.annaabi.com/L-Koidula-S%C3%A ... 54717.html http://www.annaabi.com/S%C3%A4%C3%A4ran ... 38089.html Oleksin ülimalt tänulik, kuna homseks vaja juba // OLEMAS
PIIKS ma olen ammu vaadanud, saatsin ka hinnapäringu, lihtsalt ootasin, et ehk saan siit kiirema vastuse, PIIKS on vaja mõliseda v? Ainult mingid tattnokad on siia rk-sse jäänud, kes iga hinna eest üritavad millestkist kinni võtta ning siis teise inimese kallal inisema hakkavad. On raske normaalselt vastata? :roll: Seniks peace
Tra, umbes hinna saab googeldades kolme sekundiga teada. Pole mõtet vihastada selle peale, et juhe oled.
Ära nüüd nii vara ka järeldusi tee, miks ma juhe peaksin olema, sorri, aga isegi scooter-attackis ei leidnud ma Honda Diole Malossi Spordi kolbi. Ei usu et nii palju maksab, Diol tutnõi Malossi Sport 110 eurot minu mäletamist mõõda. Muidugi kõik oleneb tootjast, hinnad võivad olla kuni 3 kordsed ma arvan, aga kas see Malossi õigustab mitmekordset hinda või on ka odavate kvaliteet normaalne, näiteks Naraku?
On ja vaja mölised tead, kui peaaegu igal lehel küsitakse midagi nii lolli siis ajab ikka sees keema küll veits. Kui sa peale rk teisi lehti ei tea siis ära tegele rolleritega. Keegi ei tea peast siin palju mingile silkule kolvikomplekt maksab. Kõik tuleb välja otsida, see aga peaks olema selle töö, kes tahab seda teada.
Kolvi ostul loeb ikka tõsist rolli firma ja sellega kaasa saadav kvaliteet..min hor maksis kõige odavam 47.0 kolb 22 euri ja kõige kallim mis mina olen siiamaani näinud ja ostnud on MHR team mingi sepistatud teema mis maksis 50 euri :roll:
Härra netikommentaator, iga lehekülg on sinusuguste lollide mõla täis, kes üritavad ära panna. Oleks vaid küsimused ja asjalikud vastused, poleks see Rk Chat ühtki nii rämpsu täis. Mina olen ammu teistel lehtedel käinud ning uurinud, küsinud hinnapakkumisi jne, lihtsalt ükski pole minuni jõudnud. Ega see ei tähenda, et kui ma küsin siit vastust, et siis ma ei saa hakkama "tegelemisega rolleritega". Lükkaksin su väite ümber, osad teavad palju mingi sumps, kolb või silinder maksab. Sorri onu et julgesin küsida, kas keegi teab palju kolb maksta võib.
Tra küll mõtle oma peaga natuke, küsi enda käest paar küsimust.Esiteks googleda, kui seal ei leia just diole, siis tee SA lahti pane suvaline roll mis on ac ja vaata palju sellel kolb maksab, kas poleks mitte loogiline kui diole sama palju maksaks? Teiseks pole su SA viimane koht kus juppe müüakse! Ja kolmandaks mitut venda sa tead kellel siin dio ja malossi sport peal? Miks piiks sa siis siit seda küsid? Keegi peaks lambist teadma palju dio kolvid maksavad?
No las ta küsib kui tahab, chat ongi selleks loodud ju, et igast paska saaks toota. Mõttetu igaleühele kohe selga joosta, kes midagi küsib !
Diodel harilik 12 pin kolb mis on ka koopjablokkidel peal ja ka tavalisel minarellil kui just tegu ikka 12 pinniga, käisin braueris kolvi järel ning pakil oli ka kirjas teate kyll need rollerid millele kolb mõeldud on jne,leidsin kirjast siis uuema tyybi dio,keeway fack, hurricane, leone jnejnejne, neil bljat sama kolb ja see ka,et dio silku sobib speedfightidega yks yhele niiet kui ei leia konkreetselt dio kolvi hinda ss vaata palju maksavad kolvid speedfightidele kuna neil silkud samad, vertikaalnõi teema siiski :roll:
Ma ei ürita siin kellegile ära panna lihtsalt selliseid asju otsitakse ise. Saaks aru kui sa küsid mingit tehnilist nõu, et ei saa käima või kuidas see või teine asi käib aga no sellise asja nagu sa küsisid, peaks igaüks ise ikka välja uurima. Kui ei ole vastatud veel siis anna aega veidi, eka igaüks ei vastagi sulle minutpealt. Ning kui ei vastata sealt kohast kus küsisid, siis mine järgmisse ja nii edasi, kuni tellid endale välismaalt hoopis.
Ou ytle mulle parem mis kammajaa on kui kylmast peast liigub räigelt edasi aga yritan tippu saada ss roller nagu sureb ära..jõudu njetu ja nagu hakkaks vahele jätma..kuumast peast pole mitte mingit kohalt minekut..ss mingi 30kmh pealt tuleb tõmme jne ja ss tippu proovides jälle masin hakkab aegamööda ära surema, proovisin dio taldrikuid ja nondega veel hu Lem seis.. Et algul pole minekut ja ss on jällegi räigelt pöördes ja ss jalle kooleb ära.... Niipalju oskan õelda,et võtsin varjo maha ja peenestasin kohapeal tyhja väntvõlliga siis oli kõik korras,ei jatnud vahele ega midagi+ masin on hullult hõre ja rihm on siyaks pastel... Poisid aidake,muidu läheb masin varuosadeks :| mida ma tegema peaks? Syyde või simmer magneetopoolne ei saaks seda mõjutada w?