Sõnade väänamine, siin oli mõeldud, et vastassuunas nagu sõitis otse vastu (ehk ongi vastassuunavööndis)...
LOLLLLL OLED !!!!!!!! Aga jah, kahju sassust, homme käib külas tal seal, kuuleb täpsemalt, kuidas asi oli.
Autojuht siiski syydi. Tegi mu ninaees vasakpööret, tulles ise mulle vastu. Suunda ka ei näitanud ta. Mul oli ratta tuli jh ees, mis peale avariid imekombel mu jope taskus oli
typhooniga, igastahes ja, auto külg oli suht nii mõnestki kohast mõlkis ja osad klaasid purustatud või kahjustatud.. aga arumaeisaanud, kus see kiiver kadus:O mitte kuskil ei märkanud seda :roll:
ˇTra on se normaalne v rahulikult magad ja siis mingi ärkad üles sellepeale, et mingi fcking nähvits haugub aknataga no midavittu...
Kiiver oli teisel pool teed, kuhu ma ta viskasin. Mingi urod toodi palatjsse, kes ei oska vait olla. Koguaeg pomiseb.,:d Aga jh, paps pidi elukindlustusega tegelema täna... pmst saaks rahad, teeb api valma ja myyki.
+1 Aga jah, Sanderile kiiret paranemist E: Fckk, tsitaat FB-st : Mitmed tarnijad, kellega messil kohtusime kinnitasid, et kuulujuttudel Scooter-Attacki pankrotti minekust on õiged. Jutte, et Scooter-Attack on suurtes majanduslikes, on kuulda olnud juba paar aastat. Põhjuseks pidasid kõik liiga madalaid hindu nende internetipoes ja suuri marketingi kulusid. Kas see märk ka turult kaob, näitab aeg. Loodan, et kinni ei lähe ://
Dvj ostke asju TNT Racing uus karburaator - viewtopic.php?f=66&t=89940 Aprilia SR 50 ------------ viewtopic.php?f=66&t=89950&p=1280830#p1280830 ------------- Aerox /Neos / booster / slider . viewtopic.php?f=66&t=89949 . viewtopic.php?f=66&t=89946 . viewtopic.php?f=66&t=89945 . viewtopic.php?f=66&t=89951 . viewtopic.php?f=66&t=89942 . viewtopic.php?f=66&t=89941 Asukoht : Tallinn
ou kellegil kogemust, ss kus pepus või mille sisse ehitatud on piaggiol suunatulerelee vms ? Sellesuhtes, tean et tal kogu süsteem ühendatud, isegi õlipaagi anduriga, võtsin tolle tagant ära, tagatuli ei töötanud kohe, suunatuled ei töötanud jne... Et kas tal on üldse mingi selline asi olemas, või kusagil lic. kala sees ?